Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
kolosszus87
senior tag
válasz HunChaos #58414 üzenetére
Szerintem csapj le rá, nemigen lesz itt már még további csökkenés, ez kb már az alján tendál, ettől sokkal olcsóbb nem lesz ha lesz is még akcióban....Az összes többi kereskedőnél 400 körül van az ára.
[ Szerkesztve ]
Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player
-
Deck
titán
válasz HunChaos #58522 üzenetére
Messengeren érdeklődtem, hogy mi a helyzet.
Írsz nekik ide egy emailt: sonyszalon@sonyszalon.hu
Ebben leírod a pontos típusát, sorozat számot, vásárlást bizonyító számlát csatolod (én a garilevelet is csatoltam), hol vetted és mikor.
Ezenkívül, megadod az adataidat, cím, név, telefonszám stb
Jön majd válasz email elég gyorsan, hogy hova kell utalnod a pénzt 25.900 Ft (átutalásos számlát is kapsz az adatokkal). Miután megkapták utána küldik a bővített garanciális papírt emailben, ma-holnap azt írták.PS5
-
F-ECT$
titán
válasz HunChaos #58575 üzenetére
A hdmi 2.1 a VRR miatt lesz jó az elkövetkező 1-2 évben, mert kevés játék fogja tudni stabilan tartani az fps-t. Ezt meg nem biztos, hogy tudni fogja az XH90, persze ígéret van rá.
A későbbi vasak, amik esetleg majd tudják a 4k/120 fps-t meg majd kapnak új hdmi verziót, hogy mindenképp kelljen tv-t is cserélned
Dive ever, work never.
-
pilisi
csendes újonc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest