- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
nismoka #16028 üzenetére
Nekem pedig úgy rémlik egy múltkori rtings.com-os összehasonlításból, hogy a szürke és a betekintséi szög rosszabb lett. A több szolgáltatás leginkább az Androidhoz kapcsolódik gondolom, azt meg ha valaki nem használja a Smart funkciókat, nem fogja sokat látni. Nekem pl. HTPC van rádugva, teljesen hidegen hagy az oprendszer, amit futtat. A 3D szemüvegek hiánya is fájó pont, lehet külön venni azt is, ha használni is szeretné az ember ezt a funkciót, én pl. lehet nem vettem volna ha nincs hozzá mert alapból nem érdekelt, de így hogy volt használom rendszeresen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- Gurulunk, WAZE?!
- Politika
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gaming notebook topik
- Hamarosan megjelenik a Colorful legújabb, Frozen szériás AMD X870 alaplapja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256 GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest