Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
SONY sport és akció kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
Üdv!
Szerintem illik egy Class 10-es kártyát beszerezni, ha már (Full) HD-ba rögzít. Ha nem riadsz vissza a külföldi vásárlástól, akkor ajánlom a mymemory.co.uk-t.
Illetve a WiFi-t érdemes kikapcsolni, ha nem használod, valamennyit dob(hat) az üzemidőn.[ Szerkesztve ]
-
Wilika
aktív tag
Ho-ho-hó, de még mennyire!
Ezt már kézben tartva, rázva, a telefon képernyőjén figyelve is megállapítottam, de amikor ezt a videót elkészítettem;
Helikopteres repülés
Na akkor elképedtem.
A kamera FIXEN van rögzítve a helikopterhez, tehát egymáshoz képest nem mozdulnak el. Mégis, ha megnézed, a talpai folyamatosan ringatóznak a kép szélein, míg a háttér kényelmesen siklik.(a videót movie-makerrel vágtam, valami basic beállítással tömörítettem, régen feltöltöttem facebook-ra, és most hogy eszembe jutott, lehúztam, és feltettem youtube-ra, szóval a képe helyenként olyan a,ilyen )
Valamint be kell látni, hogy ez a szegény kis helikopter sajnos nem alkalmas erre, mert érezhetően szenvedett ekkora súllyal. (a kamera megvan vagy a harmada a teljes tömegének, húzathattam is rendesen, és a megszokott 10 perces repülési idő helyett bírt vagy 5-öt )
mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?
-
maj-viktor
őstag
http://prohardver.hu/tema/sony_akciokamerak/keres.php?stext=PAL&submit=
(pont ezzel kezdődött az egyik FLAMEWAR)(#843) zozohoho45
Én még régebben rendeltem ilyen kerékpárhoz az első darab kuka volt... sehogy sem lehetett ráfogatni a csőre, mert "laza" volt... aztán rendeltem még egyet máshonnan asszem, azt használtam 1-2 alkalommal kerékpáron (szal tényleg jó megoldás lehet, csak ki kell fogni minőségben "jó darabot")(#844) Ra3
Ennek ez a pontos neve!?
"Lexibook movecam"
Ez az ami formára a Sony Action Cam-ra hasonlít, mert azt hiszem legalább 3féle Lexibook Cam-ot láttam annó a Teszkóba
Egész kellemes a képe... és ha jól emlékszem ilyen ~20E Ft-os akciós ára volt a drágább fajtának vagy ez most akkor az olcsóbb fajta!?(#849) szobipeti199
Ez már tetszetős házibarkács DIY megoldás!
On board felvételt majd mindenképpen csinálj és oszd meg!(#850) haladó
Én többed magammal, még az akció közepe felé végigjártuk az összes! De tényleg az összes pesti Tesco-t, de sehol sem volt már... (vidékiekben még akadt... talán most is akadhat)
Persze lehet próbálkozni pestiekbe is... látha pótoltak azóta (mert állítólag készletsöprés... máshol meg azt írták, hogy volt ahol elfogyott és utána pár napra rá mégis volt megint)JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
DigitXT
nagyúr
Vedd meg, és add el 220K/db áron, csak hogy te is "segíts" másoknak.
(Egyébként engem lehet, hogy érdekelne egy harmadik, mert egyiket már
elígértem a kettőből, valamikor tavasszal, ha kész lesz a kolléga motorja,
aztán nem maradna elég kamera a többnézetes videók vágásához.)Szerk: bár tegnap majdnem megtörtem a vasat. Ki tudja mi lesz tavaszig.
[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
Hülyevagy!? 4E Ft-ért!? Én most csak a szar nyitott tokot SJ3000-hez 10$-ért rendeltem külföldről (3E Ft), te ennyiért meg megkaptad azt a tokot és még egy kamerát is... azért mondom én azt a Lexibook-ot ilyen ~15-20E Ft-ért láttam akciózva, amikor a SONY-kat kerestem a Tesco-ba, de 4E Ft-ért manapság mit kapsz!? Szóval még ha valami szar VGA minőséget produkálni is megérte volna... sőt én amondó vagyok 10E-ért simán eladható - lenne rá vevő! (bár most pont csak ezért beírtam olx-jofogas, stb.-re és ~10-12E-ért már van eladó Lexibook)... csak tudnám hogy jött ki a 3.750 Ft-os Lexibook cam ára!? Mert a SONY-t már kitotoztuk, hogy 60E, akciósan 45E volt és erre volt a 50%-os készletsöprő akció, így 22,5E! Akkor mondjuk a Lexibook fajta meg 30E és sokszor le 50%-ozva!? 15E majd 7,5E majd 3.750 Ft!?
Viszont az jó jel, ha Lexibook nyitott tokja jó a SONY-hoz, mivel az is egy SONY formavilág klónoző, mint az SJ3000... ránézésre még a nyitott tokja is ugyanaz, csak az ilyen pirosas - narancsos színű, míg a SJ3000-é (SONY-é) citromsárga. Így elég valószínű, hogy az SJ3000-as nyitott tok is príma lesz! (ami nekem fontos érv most, hogy nyitott állványmenetesként használható legyen a SONY)
Ám "beszerzéshez meg": kis felárért cserébe lehet megérné neked "belefektetni", ha nincs rá keret, akkor ismerőstől kölcsön kérni arra a ~1hétre... és tudsz keresni rajta pár ezrest... persze ha nem pofátlanul nagy haszonnal akarsz túladni rajta... nem titok én is és rajtam kívül más fórumtárs is így szerezte be itt a kamját nemdan közreműködésével 28E-ért postával (~-1E Ft), aprós oldalakat ahogy néztem most fixen beállt 30E Ft-os árra a SONY AS20! Szal aki még így szerzi be is tud spórolni pár ezrest...
(Pesten sehol sincs... vidékiekbe akkor meg még simán akad egy pár darab még.... csak most írtatok 3alternatívát, mely ~10db kam, a friss infóitok alapján)
Aki meg pesti nem igazán éri meg leugrani csak ezért Szentes-re, Szekszárd-ra, Ajká-ra...
Azért így is lehet segíteni a fórumtársakat... ja várjunkcsak mindjárt leleszek nepperezve, mert azt mondom ne 22,5E Ft-ért add, hanem pár ezressel többért, amiért szánsz rá időt... befektetés - postázás, stb.[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
vacs
veterán
pp4u.hu, csak 490 Ft!
Az elmúlt hetekben 3x használtam, teljesen jó. Igaz itt nem házhoz viszik, hanem el kell menni érte, de én direkt kértem így, mert napközben nem vagyok otthon, de meló után el tudtam menni a csomagért!Vagy vaterafutar.hu, tegnap ezzel adtam fel csomagot 950 Ft-ért.
Ezen belül mpl (posta) küldtem, de pl a dpd is jó![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
zozohoho45
tag
Halihó!
Elvesztettem a fonalat . Most akkor mennyi az annyi?
Valóban 4 ezer forintért lehet megvenni cakli-pakli a fényképen látható dobozt szőröstől-bőröstől?
Vagy csak a kiegészítők kerülnek ennyibe? Még a kiegészítők is bőven megérnek ennyit.
Hol? Hogyan? Mikor lehet hozzájutni ?
És egy kis videó, amin szintén nagyon visít a hang és vagy a tokban rázkódó kamera hangját lehet hallani, vagy csak a felgyűrődött aszfalton átugró keréknek.
[link]Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- Politika
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- DIGI kábel TV
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest