Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
SONY sport és akció kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemdan
senior tag
-
bartal996
tag
Engem nem nagyon érdekelne/zavarna, ha előre nézne, inkább arra lennék kíváncsi, hogy amennyivel előrébb van mint egy gopro/sjcam aza ~10-12cm, mennyit vesz el az értelmes/kamerázni kívánt dologból. Nyílván egy kocogásnál ez nem számottevő, de pl motorozásnál már lehet(lehet a kormány 2 széle már benne se lenne a képbe). Na és EZ AZ ami egnem fusztrál..
-
-
Pompi
MODERÁTOR
"Szerintem illik egy Class 10-es kártyát beszerezni, ha már (Full) HD-ba rögzít."
No offense, de ha kicsit utána számol az ember a max. bitrate-nek és egy class4-es kártya sebességének, akkor kiderül, hogy az is bőven kiszolgálja, nem véletlenül írják a class4-et a kézikönyvben.
Persze az árkülönbség elenyésző lehet na meg az, hogy gyorsabban le lehet talán másolni (normális eszközzel) a kártyáról az anyagot indokoltá teheti a gyorsabb kártyát, de ez az FHD miatt illik beszerezni nem túl tudományosan megalapozott[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
tboldi
nagyúr
Lejárt a szerkesztési idő...
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Berendeltem egyet, 4$ belefér .
Más, erős idegzetűeknek egy kis aktuálpolitika, valószínűleg akciókamerával rögzítve (látószögből ill az egyik katona által cipelt drónból tippelve).
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
DigitXT
nagyúr
Én oda is kábelkötegelővel raktam fel... Egész pontosan a doboztartó platnira.
Viszonylag diszkrét, könnyen szerelhető, ésa mosogatószivacs miattnem rezeg.Az is sz*r amúgy ebben, hogy erről aztán le nem szereled a kamera tokját, amíg a
helyén van: nem férsz hozzá a csavarhoz. Ennél szvsz a Sony gyári megoldása
a becsúsztatható talppal százszor jobb. (Ez csak egy vélemény, nem tényközlés.) -
maj-viktor
őstag
15E x 3 = 45E Ft-ért kapni csak jó motoroskesztyűt!? (szerintem azért egy 15-20E-ért már biztos kapsz jót "minőségben - használhatóságban")
Jó elismerem, hogy nem feltétlenül helyes a ~5E Ft-os megjelölésem, de azért túlzásokba se essünk!
Pont ma kaptam hírlevélbe, tessék ez pont 3E Ft! Kapacitív motoros kesztyű!
(persze ez minőségben nem elégséges mindenkinek - mondjuk ilyen valszeg én sem vennék, de mondjuk dupla ennyiért már talán kapni "minőségibbet külföldről"... az is mondjuk 6-8E Ft)
http://www.banggood.com/Motorcycle-Warm-Cold-Winter-Gloves-Sensing-Touch-Screen-Mobile-Phone-p-946950.htmlDe most kérdés milyen kesztyűről beszélünk!? Protektoros-ról pl.!? (amibe talán nem törik el az ujjad, stb.)
Majd jön MR.RobogóMan és megmondja a tutit... mondjuk ő lenne az utolsó, akire hallgatnék "motoros témában"...
(#1138) Pompi
Ahogy írtam is, ezt nem ilyen egyszerű levezetni... hogy ha 30E-d van ezt vedd, ha 40E-d inkább azt!
Ki mire használja... melyik funkcióját használja ki jobban... formavilág, stb. akkuidő, etc.
(minden egyénnek más az igénye)[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
-
Pompi
MODERÁTOR
Van több helyen is ebayen, ahogy nézem ez is egy ilyen pack.
De ha nagyon fillérekre utazik az ember (vagy mert már adaptere van pl.), akkor össze lehet pár száz forinttal olcsóbban is vadászni a szettet, itt az alap hám, és ez a képt adapter kell még hozzá: egyik és másik.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
DigitXT
nagyúr
A kép így mobilról (1080p) belenézve nagyon rendben van.
Hangon sokat segítene az a szivacs: a szél csörgését tompítaná.
Sajnos nem tudom, pontosan milyen, kollégám apukája küldte.Pompi: 2-3K-t simán megér a kísérlet... Amúgy én kibékülnék egy
kicsit kisebb látószöggel (ez a 170 fok a széleken amúgy is torzít).
A linkeken azt írja, hogy doesn't ship, de ha találok más eladónál...A RageCams bődületes áron megy, annyiból inkább hozzácsapok
egy kicsit, és veszek egy AS100V-t az (egyik) AS20 helyett.[ Szerkesztve ]
-
Pompi
MODERÁTOR
Készítettem ma képet a tegnapi látványt adó "fefogatásról" ami inkább befogatás
Azért is írtam, hogy nem annyira utánozható. De mondjuk az ülés és a fejámla közé talán több autónál megoldható talán, valahogy így:
Feel Good Inc.
-
hodostamas
addikt
Akkor a quadot meg rally-t ki ne hagyd
AS20
Pénteken meg Paintball közben is helytállt a kamera teljesen jól(fej és puskára rögzitve), pedig kapta a festéket rendesen a tok Direkt találatot azt hiszem nem kapott, haver GoPro-jának a tokja viszont kapott egyet pont a lecsére, de nem repedt be.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
Képstabi nélkül - túrázáshoz - sokkal kellemesebb a nagyobb látószög, sőt mintha a képminőség is javulna így. A remegés viszont eleinte zavaró, de meg lehet szokni pár perc után.
OFF: mi az a két szürke nyomógomb a két markolatodon? :F
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek