Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
SONY sport és akció kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
loosht
senior tag
Hasznos kis videó vízálló tok nélküli használathoz.
Azt jól látom, hogy a kamerával nem lehet a képeket, videókat törölni a kártyáról, csak formázni lehet azt?
[ Szerkesztve ]
-
loosht
senior tag
válasz maj-viktor #437 üzenetére
Úgy, hogy egyesével meg lehetne jeleníteni a fájlok nevét (vagy annak részletét) és úgy törölni. Ez így elég galád, hogy csak formázni lehet, mert ugyebár a gépről nézve sem lehet törölni.
Vegyük például, hogy nyaralni vagy. Kimész egy hajóval a tengerre. Rögzítesz jónéhány videót és megtelik a kártya. Ekkor delfinek bukkannak fel. Törölnél egy kevésbé fontos videót, hogy fel tudd őket venni, de nem tudod.
A vegyél nagyobb kártyát, legyen nálad tartalék kártya stb. kommentet megspórolhatod, nyilván vannak áthidaló megoldások, én csak arra szerettem volna rámutatni, hogy ez így nem túl praktikus.
(#438) Jamesch:
(#439) szepsuti: Megmondom őszintén, hogy nem néztem mindig a videót, mert közben dolgozok, de ezek tűntek fel így elsőre.
[ Szerkesztve ]
-
loosht
senior tag
válasz maj-viktor #441 üzenetére
Nagy valószínűséggel nem fogok találkozni a problémával (legalábbis nagyon remélem), ezt mind csak elméleti síkon szerettem volna vázolni. Rendeltem egy 32 gigás kártyát, az egy napra csak elég lesz, este meg úgyis átmásolom a laptopra a videókat és akkor ezek szerint formázás fog következni.
-
loosht
senior tag
válasz maj-viktor #444 üzenetére
Igen, én is pont ezt írtam.
-
loosht
senior tag
válasz zozohoho45 #612 üzenetére
Korábban már írtam, hogy én a telefonom 1000mA-es töltőjével töltöm. A gyári töltő 1500mA-es, szóval nem hiszem, hogy gond lenne ebből.
-
loosht
senior tag
Valahol láttam egy videót, amiben ilyenbe van betéve a kamera. Mennyire stabil vajon? Bukón nem esne ki belőle? Ez lenne a legolcsóbb vízálló tok nélküli megoldás.
-
loosht
senior tag
válasz zozohoho45 #984 üzenetére
Az enyém egy vitamin dobozában volt, de cipős dobozban is van (meg még sok másban). Érdemes ezeket mindig eltenni, nem kidobni. Vagy esetleg Ebay-ről fillérekért vehetsz.
Bár ehhez a kamerához még nem használtam, de régebben mindig virtualdub-bal fűztem össze a képeket.
[ Szerkesztve ]
-
loosht
senior tag
Akit érdekel, találtam nyitott tokot 5+1$-ért.
-
loosht
senior tag
válasz zozohoho45 #1025 üzenetére
Szia! Viktornak már bármikor megérkezhet és kiderül. Elvileg jónak kell lennie.
-
loosht
senior tag
válasz Raptureasgjk #1029 üzenetére
Már csak azt nem értem, hogy ezt hogy tudtad felcsavarni a gyári talpra. Nekem a kiálló tüske útban van.
(#1030) maj-viktor : Nekem a negyedikei rendelésem már megérkezett, szóval van esély, hogy nemsoká megkapod.
[ Szerkesztve ]
-
loosht
senior tag
válasz Raptureasgjk #1032 üzenetére
Így már világos, köszi!
Ha lehet ennek az oldalnak hinni, akkor sajnos nem lesznek jók az SJ3000-es tokok az AS-20-hoz. A Sony 2mm-rel hosszabb és 2mm-rel magasabb. Pedig már rákattantam a vízálló tokjára.
-
loosht
senior tag
Mi ez a para a vízállósággal? 5 méterig és 30 percre vízálló. Én csak ezért vettem ezt a kamerát, be is b@szna, ha nem lehetne víz alatt használni! Annyi, hogy sós vízben való használat után át kell mosni (a tokot) édesvízben. Sőt, a gyártó 30 perces áztatást javasol!
(#1055) Jamesch: Ez mindenkinél így van. Ha kikapcsol a kijelző, kikapcsol az app. Ez elég bosszantó, mert amíg másolsz a telóra, addig a kijelzőnek is mennie kell, pedig ezeket a videókat nem 1-2 perc átmásolni. Ha lesz időm, megpróbálok megoldást találni rá android szinten.
-
loosht
senior tag
Örülök, hogy hasznos infó is volt az off áradatban! Ezek szerint akkor érdemes elgondolkozni az sj vízálló és skeleton tokján is.
-
loosht
senior tag
Én lesúlyoztam a tokot és kb. 30 percre víz alá tettem. Semmi víz nem került a tokba.
-
loosht
senior tag
válasz bartal996 #1206 üzenetére
Még akkor válaszoltam neked.
-
loosht
senior tag
válasz Tomika86 #1300 üzenetére
Neked van már valami a rendeléseddel? Én egy hete rendeltem és még azon kívül, hogy a pénzemet bezsebelték, még semmit sem csináltak. A státusz még mindig feldolgozás alatt. Írtam nekik, de még semmi válasz. Úgy látom, hogy egy hónapon belül ez már a második paypal dispute lesz.
Más: Ha rám hallgattok, csak akkor használjátok a steady shotot, ha nem akartok, vagy nem tudtok utómunkával stabilizálni. Én utólag (vegas-szal) stabilizáltam és sokkal jobb eredményt kaptam és még a látószög se lett sokkal kisebb.
-
loosht
senior tag
válasz werszomjas #1367 üzenetére
Most válaszoltak. Azt írták, hogy legkésőbb március 5-én postázzák és 10-20 munkanap a szállítási idő. Ez így rendeléstől számítva akár 1,5 hónap is lehet. Arra bezzeg nem válaszoltak, hogy a termék oldalán miért van 1-3 nap írva feldolgozási időnek! Egy újabb bolt, ahonnan nem rendelek többet.
[ Szerkesztve ]
-
loosht
senior tag
válasz Something_ #1374 üzenetére
Jól sejtem, hogy így már nem fér be a tokba?
-
loosht
senior tag
Úgy néz ki ez a lightinthebox-os rendelés bukó. Két hét alatt fel sem adták a csomagot. Rendelés törlése esetén meg csak az összeg felét adnák vissza. Csak azért sem fogom törölni a rendelésemet, hanem paypalos dispute-ot indítok a teljes összegért. Lehet érdemes lenne az összefoglalóból is kivenni a linket.
-
loosht
senior tag
válasz werszomjas #1537 üzenetére
Kamuznak össze-vissza! Nekem legutóbbi levelemre azt írták pénteken, hogy 48 órán belül postázzák. Mondanom se kell, hogy nem postázták. Paypal dispute megnyitva...
[ Szerkesztve ]
-
loosht
senior tag
válasz Jamesch #1539 üzenetére
Ha visszaolvasol egy picit, azonnal meglátod, hogy nem! Nem postáznak, csak a pénzt teszik zsebre és ha a rendelésedet törlöd, akkor csak a pénz felét adják vissza. Ez ám a webshop! Semmit sem postáznak, csak minden rendelés felét zsebre teszik. Így kell a semmiből pénzt csinálni! Velem elhitették egy hete, hogy 5-én küldik. Nem küldték. Aztán írtam egy "kicsit" mérgesebb levelet, arra azt írták, hogy 48 órán belül küldik. Akkor se küldték. Nyitottam paypalon egy dispute-ot. Vedd meg foxoffer-től, az a tuti!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotonikus chipekbe fektet az EU
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest