Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
őstag
esetleg ha valaki rendelne mostanság CuBoxTV-t, 10 dolláros kupon ami 3 héten belül elévül:
We are happy to offer you a $10 discount coupon, limited for CuBoxTV (will expire within 3 weeks): cuboxtv-discount-dyt -
trance89
őstag
-
trance89
őstag
még nem próbáltam és egyelőre nem is fogom mert nem 3d-s egyik tv sem de már sokan írták, hogy megy mindenféle probléma nélkül, végülis nagyon bika hardver a pi-hez képest, ez már csak szoftverből képes lenne dekódolni bármit
512-es B (öregebb) modell, rengeteg 1080-as filmet néztem már vele és egyikkel sem volt probléma
ha igen akadna akkor érdemes az audió kódolás minőségét visszavenni alacsonyra, az sokat segíthet, a tv-n pedig úgysem veszel észre különbséget -
trance89
őstag
ha nincs erősítő/komoly hangrendszer és csak a tv-n nézed ezeket a ripeket akkor az openelec beállításokban az audió kódolás minőségét át lehet rakni low-ra, különbséget nem veszel észre de nem fognak akadozni a dts-es filmek, vagy ha támogatja a tv akkor a legjobb átrakni hdmi passthrough-ra így a pi csak átengedi a hangot és a tv dekódolja
bár én is sok dts-es anyagot nézek soha nem akadt még egyetlen film sem -
trance89
őstag
azért érezhető az a +erő, ha a menüben lépkedek vagy nyitok meg valamit minden villámgyorsan történik, és ha a cuboxot ki is kapcsolom kevesebb mint feleannyi idő alatt feláll a rendszer mint pi esetén (itt 30-35sec szokott lenni), bár ez amúgysem mérvadó mert ez egy "always on pc"
viszont lejátszás szempontjából pontosan ugyanazt nyújtják, szóval egy átlagos embernek aki egy olcsó de nagyon jó lejátszóra pályázik annak az rpi+külső táp jobban megéri (kevesebb mint feleannyiból kijön), a cuboxot inkább olyanoknak ajánlanám akik gyakran nyomkodnák, vagy sorozatdarálók mint pl én
viszont ha van rá 120 euród azt mondom megéri, és még gyárilag benne az IR vevő is (+wifi+BT 120-ért, amúgy 110) így pedig akármilyen távirányítót tudsz vele használni csak be kell konfigolni -
trance89
őstag
http://www.solid-run.com/support/faq/
How do I turn off my CuBox-i?
Why would you want to do that? Seriously, there is no on/off button as the CuBox-i is an always-on computer. Lots of engineering effort has been invested to make this mini-computer extremely low power in deep idle states. -
trance89
őstag
"Ott az infra és a HDMI cec hiányzik, bár jó pénzért pótolható
Viszont ez mégiscsak egy számítógép"igen meg még +a ram és hdd, az meg már csak mellékes hogy kb 10x annyit eszik mint a cubox és ha a méreteket is nézzük akkor 4x-5x akkora
ez a masina hivatalos openelec támogatással bír, én is már csak ezért rendeltem meg, kínai droidos szirszarokra nincs szükségem amikre 0 támogatás van
kikapcsolgatni pedig nem tudom miért akarod amikor kb 2 wattot eszik, jahh ennél a tv-d is többet megeszik kikapcsolt állapotban! -
trance89
őstag
a kártyapc topicba írtam be eredetileg de ide is berakom:
aki Cubox vételén gondolkozik esetleg:
http://www.solid-run.com/product/cubox-i2ex-2/
-10% promo kód: openelec-4-cubox
így 99 dollár (BT+WIFI-vel együtt), ehhez még a szállítás 21 dollár(#18) kenand
mivel a Cubox az OpenELEC hivatalos támogatását élvezi így megéri a többletköltséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB karcmentes 85% akku 353 ciklus
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest