Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nowi
tag
köszi
Játék nem lesz neki az szinte tuti( max ha a gyerekek rászabadulnak de nem valoszinu)
munka gép lenne szövegszerkesztés és némi photoshop , webes szerkesztések más nem nagyon
ezért gondoltam én is a 3400G + ASrock Deskmini a300 kombótbár esetleg egy ITX méret még érdekes lehet ezért is kérdeztem abban mit érdemes venni??
mert akkor max majd később ha akar rak bele valami LP Vga-t
-
Nowi
tag
Sziasztok!
Kérdeznék ha nem probléma

nem vagyok nagyon otthon AMD terén csak néha olvasok róla ezt azt ..
a lényeg ismerősnek kellene egy kis méretű gép . semmi extra csak otthoni dolgok meg néha photoshop pl (munkája miatt photo editálás pl)
A lényeg hogy ahogy láttam AMD alapon is jó gépet lehetne épiteni ilyen célre ugye?? ( 3400G vagy esetleg 3600)
milyen kis méretű alaplap , ház kombót javasoltok??? valami ITX vagy hasonló méretben. mert asztalon lenne ott meg nem sok helye van rá de laptopot erre nem akarna.
néztem pl a ASRCOCK Deskmini A300-t az pl a 3400G vel jónak tűnik de kérdés elég lenne e erre vagy inkább a 3600 a magok miatt jobb választás??ha ez akkor milyen ház javallott??
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX Z490-F GAMING Alaplap
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- Corsair 2x16Gb 6000 cl30 eladó Új/bontatlan Expo/Xmp
- ÚJ!! GARIS! MSI MPG B550 GAMING PLUS
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Vengeance White XMP - 10 év bolti gari!
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest