- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Áh! Így már érthető,csak nem olvastam figyelmesen.
Szerintem írja nekik,hogy esetleg nem lesz-e hozzá,vagy nem e csinálnának neked,ha lehetséges egy biost. A Gigabyte-nál,és az ASRock-nál bejött.Veszteni nem vesztesz vele semmit. Foxconn -
miresz
veterán
válasz
silver87
üzenetére
Hát,ha ne is akarjon meggyőzni senki akkor már eldöntötted,hogy mit is akarsz,csak akkor azt nem értem miért írsz ide? Én elvagyok a "melegedős" ASRockommal. Egyébként,nem igazán figyelmesen olvastál akkor mert pont,hogy az első lap ami "forralta" a aprocikat az az volt amit kinéztél magadnak. De azóka mindegyik lapnak,mindegyik gyártónál érkeztek új UEFI-k és már egyik sem melegszik. Először tájékozódj és aztán beszélj.

(#1337) MasterDeeJay: Valószinüleg el sem fog indulni,mert a BIOS CPU mikrokódja nem szerepel a Biosban.Nem hiába nem adtak ki a gyártók minden laphoz új biost.Vannak lapok amelyeknek alkalmatlan a CPU tápellátás a Bull kezeléséhez,a hirtelen történő magasabb órajelhez társuló feszültség emelkedést nem tudják kiszolgálni.De általában minden gyártó adott ki új biost azokhoz az AM3-as lapokhoz ami képes kezelni.
-
miresz
veterán
válasz
elfelejtette
üzenetére
Attól még passzív,nincs az közvetlen rajt tehát szerintem nem tud akkorát hűteni,max ki húzza a házból a meleget.
-
miresz
veterán
válasz
easy...rider
üzenetére
Passzív hűtés X4 B55-ön 3.8Ghz-n? Az kemény! Load ?C'
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- War Thunder - MMO Combat Game
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Windows 10
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem írja nekik,hogy esetleg nem lesz-e hozzá,vagy nem e csinálnának neked,ha lehetséges egy biost. A Gigabyte-nál,és az ASRock-nál bejött.Veszteni nem vesztesz vele semmit.