Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Oliverda #3015 üzenetére
ok, mondjuk h nem rakott bele kártyád, de sztetek az integrált vga, lan, stb melyik buszt használja?
ezért sztem ez az érvelés hibás, azaz más gond lesz/volt a lappal a tuning kapcsán.
---------------------------------
egyébként, érdekes, h itt van aki szerint szar az asrock tuningra, nekem 2 asrock lapom van, mindkettőben megy az FSB280 (egyiket sem néztem tovább, RAM és PROC korlátok miatt). és ezt az eredményemet ocworkbench tesztjei is alátámasztjak, mert ennyin másoknál is mennek (ALiveNF6G-DVI(nf430/6100) és AM2XLI-eSATA2(uli1697)).
lehet h nem kellene a levegőbe beszélni, ha nem is probáltunk vmit? ;) az, h ELMÉLETILEG kevésbé tuningképes egy asrock, sztem lényegtelen. amikor vettem a lapokat, árban nem volt velük versenyképes lap, mondjuk mostmár van bőven -
nekem htpc fogyasztása:
codegen300w, 3500+ orleans, cnq (1000mhz, 1.0V), 2*256ram, tvtuner, sblive!, 1 winyo, dvdiro, integrált vga az asrockon = 61-62W összfogy
ugyanez a brisbannel, 2*1100mhz, 1.0V = 72-73W összfogy
ftc: passzivan nem birja tapasztalatom szerint, felfüt mindent maga körül és önmagát gerjeszti ... 60 foknál lelőttem az egymagossal anno. az én gépemben 1600on már nem őt hallom(pláne h vitrinben van a gép
) lejjebb meg sajnos nem halkitja a lap, pedig szte is elég lenne egy 800-1000es fordulat
[Szerkesztve] -
nekem AC freezer64 van a brisbane-n, amit 1.35V/2700mhz-en hajtottam és langyos lett 2 ora full terhelés után
a ventije hangtalan, 1600-1700RPM-el pörög (lap lelassitja)
és itt az egyik bazárosnál 3900fthöcsöves, gép segge felé fuj. nehéz és magas, kb. ennyi a hátránya
amugy sztem best buy!
asrock support 3 napja nem válaszol a hőmérsékletes kérdésemre -
BIOS frissités nem hatott, továbbra is baromságot irnak a core_temp -re a programok
van még vkinek itt brisbane CPU-ja ? jol müxik a core temp lekérdezés? (nem az alaplapi, hanem a közvetlen a64 magjábol kiolvasott érték)
marad az asrock support ....... -
asrock nf6g-dvi, legujabb bios
a64 x2 3600+ 1900mhz, brisbane (revG)
egyetlen program sem irja ki rendesen a core hőmérsékleteket, a 3500+ előtte ment perfektül(az még 0.09es Orleans volt)
ötlet? nem támogatja semmi még? vagy a lap sz*r? (fsb283, 2700mhz-nél járok most, 1.35V - abszolut elégedett vok)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nők, nőügyek (18+)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest