Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Őskoczka
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27
üzenetére
Hogy tudjanak egy olyan lapot is gyártani, ami alternatíva a 780G-vel szemben, mivel nem mindenki fogja megvenni bruttó 20k körül, valszeg vennének inkább valami nv chipest bruttó 10-12k körül. A 690G-t meg nem tudják gazdaságosan gyártani az új chipre való átállás miatt / ld: cikk - nem lábkompatibilis a 780G-vel, ezért 2 különböző NYÁK kell hozzájuk /, ezért jön a 740G ami lábkompatibilis a 780G-vel, és így már 15k alatt is van AMD chipes alternatíva. A 690G kicsit feljavított változata, az SB700-zal. Sztem

szerk: 1ébként tegnap találtam pár userreview-t, nem írnak rosszat róla, csak tuningeredmények hiányoznak még, legalábbis nekem

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- iPhone 12 mini emelt kapacitású 2460mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest