- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iron Funeral
őstag
válasz
04ahgy #10743 üzenetére
Én nem mondtam egy szóval sem, hogy nem lehet igaza daa-raa-nak, csak annyit mondtam, hogy nekem nem volt bajom még nF lappal, nem úgy mint ezzel, első ATi lap aztán mindenféle lúzer hibával megáldott, de megoldottam! Most énis mondjam azt, hogy kakiarcú drivereket csináltak hozzá? Mondjam azt, hogy a Vista nem volt hajlandó feltelepülni AHCI(azthiszem így van írva) módban, míg az nForce lapon kérdés nélkül felkúszott rá...?
Vagy USB vezétlő miatt kékhalát kapni? Mekkora LoL már nem? A melegedés meg erősen összefügg a fogyasztással nem? Ez esetben nincs/nem nagyon van lemaradvan az nV.
Az 1 terás () merevlemezt csak példaként hoztam a 4db 250-es ellen,nem a méret volt lényeg, hanem az arányok miatt írtam. RAID-ről nem tudok nyilatkozni, nekem nincs, és nem is érzem szükségét a létrehozásának, persze nem mondom, hogy nem lenne ajobb a mostani felállásnál.
Nézzétek meg a Tenacious D-t, nagyon kész az a film
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (FOGLALVA)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest