Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
-
diablo1984
veterán
válasz
Balinov #3652 üzenetére
nekem a legújjabb bios van fennt, és nincs gondom vele! esetleg annyi, hogy néha elfelejti a hangkiosztást és csak stereo-ban indul a hang és újra be kell állítani!
mod: de szerintem a resetet vagy az áramszünetet díjjazza így!
majd valamit állítok rajta, hogy ez a bedugom-->érzékeli baromságot felejtsük el, mert szerintem ez kavar....
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
Balinov #3609 üzenetére
Majd jövő héten kiderül, ha minden igaz jön bele a legkisebb birsalma
Addig meg letesztelgetem a sempivel, mennyit tud a lap tuningban, tegnap 240-es FSB-t lőttem be, az kapásból ment is neki. Még 7végén belepróbálok ramot is, oszt hadd szóljon
Ha mégse jön össze, akkor jön az asus lap.
-
Chaser
legenda
válasz
Balinov #3607 üzenetére
Oké, köszi
Én is remélem hogy lehet, ha nem, lehet marad az asrock lapom amit most vettem
Érdekes, úgy emlékeztem, hogy alulfeszelni ill. feszt állítani ezzel a lappal is lehet, most egy 3000-es sempi van benne, amiben ugye nincs c'n'q, lehet ezmiatt nem jelennek meg a fesz.állítási opciók?
Jah, alive nf6g-vsta lapról van szó, gf6100+nf430 egybetokozva.
-
-
Chaser
legenda
válasz
Balinov #3590 üzenetére
Az enyém alapfeszen 2500-öt ment, igaz tovább nem is néztem
Ez még az előző volt, nem amit neked kínáltam vételre. Most van egy kölcsön 3000-esem, olyan szépen megyeget.
Úgy döntöttem nem veszek mégse intelt, mégha jobb is, maradok AMD-sssssDe kéne valami lap, ami mATX és tuningolni is enged, AMD chipes, és lehet is kapni kis hazánkban. 5let?
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Balinov #3581 üzenetére
Nem kell parázni, 2.1V-ig nem melegszenek, 2.2V-on már igen, 2.3V+ aktív hűtés vagy borda (nem lemez, borda!
) nélkül merész, ha finom akarok lenni.
De te úgyse tudod szétfeszelni a RAM-okat azzal a lappal.
Szerk.: Abit egy kicsivel biztos kevesebbet, de szerintem az ASUS sem feszeli felül a RAM-ot, nem véletlen hogy az elégedett M2N-E tulajok (spóroltak az alaplapon pár k-t, de legalább ASUS) mindenféle tuningcsodákat vadásznak, hogy 1.95V-on menjen a CL4 valami egészséges órajellel.
[Szerkesztve] -
rollins
őstag
válasz
Balinov #3381 üzenetére
Hát nem az az amd chipes Asus lett sajnos, amit ajánlottál, mert nem volt. Gigabyte M61P-S3 (nF 430/6100) lapot választottam, nem bírtam tovább várni. A cpu-venti szabályozást illetően igaza lesz Vaniliásrönk-nek , tényleg lassan emeli csak a fordulatszámot, nem a legjobb ,de jobb mint a semmi. Az alaplapi chipen lévő alacsony borda meg rohadt meleg, gépizzasztásnál Everest szerint 53-54 fok is volt, idle 41. Az előző kalamajka után, már annak is örülök hogy összeszerelés után elindult az első gombnyomásra. (imádkozok)
[Szerkesztve] -
erdey_a
addikt
válasz
Balinov #3360 üzenetére
úgy tűnik, mi is asust veszünk majd. Talán a jövő hét vége felé. Igaz, lehet hogy nem 690G-set hanem Geforce 6150-est, az IDE csatornák miatt. Mert ha csak egy van, akkor az egyéb kérdéseket is felvet.
az előttem hozzászóló nemkicsit aggasztó dolgokat írt le
[Szerkesztve] -
rollins
őstag
válasz
Balinov #3374 üzenetére
s754 -ben volt Giga k8ns és Asrock k8nf4g-sata2 is, egyikkel sem volt bajom, de azokon nem volt fan control. Abit nf-m2 nview ami elhalálozott (ill. félig hulla, gariban ma cserélem valamire) az egyik legjobban felszerelt matx am2 lap lett volna, ha nem megy tönkre. Igaz az elején is volt vele problémám, nehezen indult be. Matx kéne, Gigabyte GA-M61P-S3 vagy Asus M2NPV-MX közül lesz, de még nem biztos.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Balinov #3336 üzenetére
Ezt most úgy mondod, mintha a Win-es BIOS-frissítés problémája lenne, nem pedig egy fosul megírt GB programé.
Sima Award WinFlash tökéletes az Award BIOS-os lapokhoz. Nem csili-vili a felülete, mint az @BIOS-e és nem keresi meg neten az image-et, de működik megbízhatóan. És egyes ''gyári'' programokkal ellentétben nem akadályozza a downgrade-et sem. -
diablo1984
veterán
válasz
Balinov #3336 üzenetére
az én 754-esemet nem!
mondjuk az uli chipre simán rányomta volna a viás biost, ha magára hagyom, de az mellékes.... letöltöttem a netről a file-t, majd azzal flasheltem, mert ha arra kattintottam, hogy netről keressen, akkor kivágta a viás biost, meg hogy kezdheti-e a flasht! én meg vakarásztam a fejem, hogy akkor ez nem ULI chippes lap lenne?
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
Balinov #3173 üzenetére
Azt jól teszed mert ebben a melegben valahogy lassúbbak a bazárosok.
Rémlik valami női név ami talán feldobná... hmm azt hiszem Stella, igen Stella Artois.
Ramból mire gondoltál? A porc ugye birsalma?
Jó lenne valami hazai tapasztalat erről a deszkáról mert még nem hallottam, hogy valakinek ilyen lenne. -
Gyuri27
félisten
válasz
Balinov #3171 üzenetére
Az előbb elirtam a neved. Bocs.
A V-ről tuning szempontjából sok jót nem hallottam. Azokat is tesztelték ott sapi nyert 240-el. A bibi a v-s lapokkal: a ramokat nem tudod állitani, pl: csak 800-ra és akkor dob hozzá egy cl5-ös időzítést. Tehát ram tuning nincs.
Szerintem ha Z0ty hoz deszkát akkor 18k ért nem sok. Persze szerintem. -
Chaser
legenda
válasz
Balinov #3124 üzenetére
A 8-as szorzóval nem csak az órajel lesz kisebb, de a c'n'q-t is ''elveszted'', az csak 9-es szorzójú procikban van, azaz minden a64-ben, x2-ben, am2 sempronban 3200+-tól felfele.
Intvga-val meg igazából komolyabb játékot ne tervezz, egy gf6200 erősebb, azt 4-5kért kapsz ph-n, újan 7-8k körül van.
Lehet lesz egy eladó 3200-es sempim, ha érdekel privi -
ftc
nagyúr
válasz
Balinov #3128 üzenetére
Gothic
nekem 10 FPS fülé nem negyon akart menni harcban meg volt vagy 6..szal felejtős
Stalker...690V chipsetes lapban szagatott,de 690G-n nemde harcra szerintem alkalmatlan elég a határon mozoghat...
FarCry mehet
én vettem 675-s Corsairt azota se láttak az üzletekbenmegy 800C4-ben igaz kb annyiba kerül mint egy 800-s
[Szerkesztve] -
Oliverda
félisten
válasz
Balinov #3124 üzenetére
Én most vettem egy 3200+os Sempron-t (7K volt kisker bruttó), és alapfeszen megy 2.6-ot. 800-as RAMot raktam mellé, mivel nem sokkal drágább, és a proci képes 800-on hajtani őket.
Amúgy én valami AMD 690 chipsetes lapot javasolnék inkább. Én ilyet [link] vettem a proci alá, idáig teljesen jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Crypto Trade
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Jövedelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Star Trek
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest