- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
epszilon
csendes tag
válasz
LolokeBacsi #2703 üzenetére
Tök üres a kártya arra másolom rá a bin fájlt és nem csinál semmit nem települ semmi. Végigolvastam már ezt a fórumot mindennel próbálkoztam és semmi. Találtam ezt az oldalt az összeset kipróbáltam és semmi. Hiába másolom a frissen formázott kártyára a FW96650A.bin-t ( semi más nincsen rajta csak az az 1 bin fájl ) akkor sem frissít. Nem értem. Már másik kártyával is próbálkoztam de változatlan.
Aztán itt van egy érdekes számomra az oldalról: The older version (version 1) has different hardware and LCD screen (typically sold before April 2014). Only v1 firmware works with this camera. The newer cameras come with different hardware and LCD screen (typically sold April 2014 and later). These cameras come with v2 firmware.
Na most akkor az enyém mivel v2 firmware és április utáni akkor ez most új kijelzős vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Total Commander
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DOOM - The Dark Ages
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!