- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
God Vazzeg #49 üzenetére
90-67-90?
Ja, hogy a combod, meg nem is nő vagy...
Súlyemelő vagy, netán személyesen Szulejmanoglu? -
válasz
God Vazzeg #47 üzenetére
Üdv, kólega!
Mindenben nem egyezhet az ízlésünk...
Az uccsó 5 farmeromból 3 LS&co 501! -
válasz
concret_hp #43 üzenetére
nemtudom lehet-e ilyet, de már amúgy is fent van a neten. szal ehhez szóljatok hozzá
[link]
szerintem szánalom... -
ruhavásárlásnál én is gondban szoktam lenni néha. kevés ruha tetszik igazán..divatosan öltözködöm, a koptatás jöhet, de ilyen szaggatott darabokat véletlenül sem vennék fel.szerencsémre a közelben van egy apró pepe jeans bolt, és ott mindig találok valami nekem tettszőt és méretben is megfelelőt. a minőséggel sincsen semmi bajom, bár az árak nem a legbarátibbak
, ezenkívül szeretem a mustangot is, bár a gatyái nem tettszenek. cipőben csak nike-t veszek már évek óta, ezeket a divatbu**-ság puma meg boxolócipőket is messziről kerülöm.
érdemileg nem szóltam ugyan a topikhoz, de valamennyire idetartozik, ezért nem rakom off-nak -
Dzsekó
addikt
Én a nyugati térnél a skála metró első emeletén vettem a nyáron sima Levis drapp farmert 9000FT volt.
-
concret_hp
addikt
tényleg elég siralmas, hogy alig van 1-2 hely ahol lehessen normális, kék színű nem koptatott, nem szakadt, normális fazonú farmert venni
még ősszel jártam úgy, hogy kb 6 farmerboltban (levis, mustang, retro meg tököm tudja mikben nem) összesen tudtak volna adni 4 fajta fent definiált famert, amiből of korsz 2-nek olyan fazonja volt, hogy az aránylag erős combom miatt fel sem jött rám, ami a magasságomhoz passzolna (gyakorlatilag ha az embernek nem pálcikalába van akkor esélytelen hogy rámenjen :S ), az egyiből nem volt a méretemben, a negyedikkel meg már nem emlékszm mi volt a baj, de azzal is volt valami...
azthiszem az itt említett helyeket meg fogom nézni...
szerdán bementem volna a Móriczon található fentebb( vagy lentebb) említett boltba egy jókis 1es fizika vizsga után, de persze 10kor nyitnak, én meg 9:40kor voltam ott... úgyhogy majd a jövő héten... ha elmegyek leírom a tapasztalatokat
-
bandiras2
senior tag
-
tildy
nagyúr
válasz
Remington #35 üzenetére
Hát én láttam hugom expasjiának a 20 ezres pumáját fél év hordás után .Az egy dolog , hogy oylan rossz konstrukció volt, hogy leért oldalt és kikopott, de az, hogy még gariban sem voltak hajlandóak cserélni, az nálam kicsapta a biztosítékot... A cipő valami ilyen volt, csak feketében: [link]
-
Remington
őstag
A Puma cipők is elég jól bírják a strapát. én egy Avantit vagy mit hordtam több mint egy évig. Fociztam benne orrba-szájba és itthon is abban rúgom a bőrt. Eddig annyi baja van hogy az orrán kijött kicsit a varrás.
-
tildy
nagyúr
Bocs hogy ezt mondom, de tescoban/auchanban szokott lenni normális, színes (fekete- drapp, zöld, szürke....) farmer. Eddig még a minőségükkel sem volt gond, 3 évig lazán bírták. Sőőőt koptatás mentes is szokott lenni
Bááár van aki ilyet nem vesz fel, ugye
A trapper boltot meg csak aánlani tudom 5kért minőségi farmert kapsz
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
Én 2500-ért vettem a Pólusban farmert pár hete
, de szerintem király az is, pont úgy néz ki mint a Musztángom (amit tavaly vettem 17k-ért)
-
Ariadne
őstag
A Cat tényleg nagyon állat, de alig van női méret/típus belőlük, ez tiszta diszkrimináció.
Párom átlag 3 évente vesz egy új Cat-et, eddig mind tuti volt - most már elhiszem neki, hogy ez tényleg minőség, mivel a régebbiek jó része sem érik meg a kidobásra ennyi ''elhordott'' év után sem. Szóval gyűjtünk.
Farmert (férfit) legutóbb jót olcsón találtunk a C&A-ban az Árkádban, érdemes megnézni.
Én a Simple-t siratom nagyon, régen az Overlandekben lehetett kapni, egy csúcs fekete ''szaladgálós'' női szandálom volt onnan, most 5 év után az egyik talpa elkezdett repedni, de még nyáron is kérdezték, hogy ''de szép szandi, hol vetted?''...Nagyon állat ''sneakers''-eik is vannak (női-férfi), de most már max az Amazonról vagy a shoes.comról lehet rendelni, mert nem árulják Mo-on... komolyan gondolkodom rajta, hogy megkockáztatom, mert kevés feles (értsd 37,5) nagyságú cipőt lehet kapni itt, na ez is hátrányos megkülönböztetés. Akinek feles nagyságú a lába, az már járjon mezítláb, vagy hordjon adidast (én is erre kényszerültem, pedig utálom)...
[Szerkesztve] -
bandiras2
senior tag
Nacit én se nagyon találok, úgyhogy ráálltam a vékony farmer utánzat anyagra, ami 1 évig tart, de 2000 ft. Cipőt bőrt veszek, feketét, 11K körül de télen német surranó. Most vettem új surranót, mert a réginek 9 év után levált a talpa.
-
Azazello-
senior tag
a Levi's ugyan azokat a farmereket arulja kb 20 eve. ha ott sem talalsz divatbol kiment farmerokat, akkor veled van a hiba.
ui: ritt farmert mar ne keress
amugy ha van egy kis idod, akkor erdemes korulnezni ausztriaban, olcsobb es nagyobb a valasztek. vagy legalabbis mas. ha ennel kevesebb idod van, akkor nezz korul a ket ujonan nyilt outlet centerben, meglepetesemre ott talaltam magamnak en is eleg jo cuccokat. bar az sem ritt nadrag
[Szerkesztve] -
Joco
aktív tag
Értem én, hogy ezek fontos problémák, hogy vlki félhavi fizetésért nem kaptok rendes nadrágot
Ahogy látom, most az a trendi, hogy nem az a stílusotok, ami a boltban megy
A kommenteket olvasva a legviccesebb az volt, hogy 15k-s cipő ugyanúgy nem ér semmit, mint a 2es ázsiásAz egyik kilukad a másiknak leesik a talpa.
Én egész jól kihúzom az adidas kifutó modelljeivel. Uccsót 5kért sikerült beújítani, könnyű, kényelmes, eddig egy volt, amit ''anyagfáradás'' miatt kellett selejtezni(2 év után) és nem utolsó sorban 400m-en sehol sem vagytok egy glancos papuccsal
Mert azt azért feltételezem, hogy nem színházhoz veszitek, ezeket a ''reklámból ismerteket'' -
Mop@
csendes tag
Én még a Mustang boltokban találok néha egy-két normális cuccot. A gáz csak az, h mustang gatyám a színét fél évnél tovább nem bírta még megtartani.. 15-18ezer forintért meg nem vennék félévente nadrágot..
-
Archer
őstag
Én vagy két hónapig kerestem cipőt a nyárra, mire találtam egy nekem tetsző converse csukát. Baromi kényelmes és varrott, ami sajnos nem jellemző a mai cipőkre. Az ember megvesz 15-20 ezer forintér egy cipőt, jön egy eső, aztán lejön a talpa.
-
Syrus
tag
Kukkantsatok be ide:
Bővebben: link
Hátha tudok segíteni normál gatyó ügyeben!
[Szerkesztve] -
heihachi
addikt
Ettől a rozsdás, kopott, szakadt, igénytelen trapézszárú hányadék farmer felhozataltól már Én is hányok.
Én GAS farmert hordok, és csak olyankor vásárolok, amikor le vannak értékelve a cuccaik. Még mindíg sikerült vásárolnom jó nadrágot és mindíg spóroltam 6-10k-t egy mai átlagos 15k árhoz képest. -
Pet_i
senior tag
-
zaba
tag
Nem vicc: 5 k-ért kapsz homokszínű, fekete, kék és koptatatlan, vagy kord nacikat a TRAPPER farmer boltban. Tök jók, én 6 éve mást se hordok. Elviselhető szabással, leginkább cső formátumban. (nem szűkül semerre a szára).
A bolt a Fő utca 92-ben, a 86-os busz dél felé menő Bem téri megállójában van. Sztár hely és iszonyú olcsó. és nem esik szét egy év alatt, mint rajtam minden Levi's. A Mustang Big Sur-om bezzeg 3 évet bírta. -
_az
senior tag
Én is megszenvedek a cipőkkel, nemtehetek róla, de rühellem a mai retro- rohadó-koptatott stílust, meg ezeket a csilicsálé ''olaszos'' dizájnokat... Nyárra akartam venni 1 diszkrétebb sportcipőt, hétköznaoi szaladgálásra és agyvérzést kaptam, mire kaptam 1 sima 1színű kényelmes nájk séta-túracipőt. Amúgy Dr. Scholl vagy Marc még egész jó és talán nem húz le annyira.
Farmerről ennyit, hogy szvsz ha ''márkás'', akkor csak Levis. Én vettem 15-ér egy musztángot már vagy 2 éve és a színe elcsesződütt+összement. Ahhoz képest, hogy 100%koton, csak 4 fokon volt mosható. Most van 1 levisem, náluk azért van konszolidáltabb fazon bővel és érdekes módon 60 fokon mosható, fél éve nyúzom és semmi baja. Egyszer valami zsíros foltot kapott, 1 nap 3* mostam venissel, a folt kikopott, a szín megmaradt... és nem ment össze
Hiába a legdrágább, azért a pézért kapsz is valamit. Bár vannak akciók dögivel szvsz. Persze röhej, hogy más gatyák is 15-20 között vannak oszt sz*rt se érnek...
Ja és a vesztend egy rohadt gusztustalan hányinger hely. Inkább ilyen Cora,meg ocsan melletti kis boltokat ajánlanék, esetleg ha törökbálinton megnyílik az outlet center... (nov 6 vagy mi) -
Horbal
őstag
Gratulálok a Caterpillar cipődhöz én kiba 1 hónapig kerestem valami normális, nem csilli villi, meg nem gizda puma cipőt, végül a polusban vettem egy cat-ot, nagyon faja, kényelmes, meg minden, szóval jó...
Farmer: szintén kész vagyok, egyszerűen csal ezeket a divatmajom, koptatott, maratott, szarokat látom mindenhol, és ami a legszörnyűbb azt halottam megszűnt a lewis, évek óta csak 501-est hordok (feketét), most mi a fax lesz, én nem fogom felvenni ezeket a gizda szarokat, nem akarok úgy kinézni mint egy lefosott kilóméterkő
Rohadt maradian öltözködöm, tudom, de ez van, fekete farmer, poló, pulcsi, motoros bőr dzseki, ezt szeretem és kész...akinek meg nem tetszik az ne nézze!!!
[Szerkesztve] -
Out
addikt
Utalom a farmert, a kinezetet is, meg sose volt rajtam ilyen cucc, kiraz a hideg ha ragondolok hogy ilyet felkellene vennem..... Azzal viszont egyetertek a topikinditoval hogy egyre inkabb olyan cuccokat arulnak a boltokban amire nekem semmi szuksegem
-
Arnold2
őstag
A 4 es villamos végállomásánál /FEHÉRVÁRI ÚT/ van egy Skála. én ott szoktam venni a gatyáimat! Főleg ''Lí'' , Músztáng és Lévisz farmerok vannak, persze a hozzá tartozó árakkal!
Ha gondolod... -
Encian
tag
A Móricz Zsigmond körtéren van 1 picike farmerbolt, csak ''normális'' gatyákat árul, igaz no name, de legalább van és tartós. Az üzlet kimeríti a benyitok és kifordulok egyből kategóriát, de ha leküzdötted első ellenszenved, akár jó nadrágot is találhatsz.
Egy, most már középkorú hölgy az eladó -mintha be lenne lőve, révedező tekintet. DE van fekete, sötét és világoskék naci, több méret és fazon. A pizzakunyhó épülettömbjében van a másik sarkon a bejárat a térre néz.
-
Dale
aktív tag
Szia! Átérzem fájdalmad, én is nagyon nehezen találok olyan ruhát vagy főleg cipőt ami igazán tetszene, cipőt legutóbb a Mammutban vettem egy boltban úgy hogy már egy hónappal előtte kinéztem magamnak hogy OK ez esélyes, de nézelődök még máshol is.
Farmer ügyben talán nincs akkora vész, amikor legutóbb jártam az Astorián, az East-West Business Center melletti széles út ami a Keletihez visz
túloldalán (képtelen vagyok megjegyezni az utcaneveket) levő Thomas Jeans boltban, hegyekben álltak a gyönyörű fekete farmerek a legkülönbözőbb anyagokból, volt egy pihepuha amit ki is néztem magamnak de csak most jutott eszembe hogy el kéne menni érte.
Ugorj be oda, hátha találsz valami jót! Én legutóbb inget akartam ott venni annak lefolyása hasonló volt a fenti történetedhez...
Juteszembe, esetleg a Móricz Zsigmond körtérnél érdemes megnézni a Dr. Jeans (asszem) boltot, legutóbb ott vettem világos farmert, nekik is van sok fajta és az anyaguk teljesen okés.
[Szerkesztve] -
Belvaros
tag
Tegnap voltam a Westend-ben, gondoltam veszek egy jó kis farmert, meg valami normális utcai cipőt.
Módszeresen végig jártam az egész épületet, de mindenütt csak ilyen koptatott ''szarok'' (bíííp) voltak vagy színkék ''iskolai farmerek''. A koptatottak között volt ami már alapban feslett, meg olyan volt mint amit két órán át húztak végig egy salakpályán. Persze biztos valakinek ez jön be, de hogy ennyire kivesszen a ''normális'' (mindenféle koptatás nélküli) világos drapp vagy fekete farmer, azt nem gondoltam volna. Egyszerűen nincs! Ami drapp vagy fekete nadrág volt, az nem farmer, hanem valamilyen farmer hatású vékonyabb anyagból készült cucc (bocsi, de nem vagyok szagértő), de én farmert szeretnék!
Nem tud valaki egy olyan helyet, ahol nem ilyen ''azta de gizda-frankó'' farmerokat lehet kapni?
A másik a cipő, de azt legalább kaptam. Ezek a Caterpillar típusú lábbelik nagyon bejönnek nekem (kettőt is vettem volna, de csak az egyik volt a méretemben, mert kifutó típus), de más gyártótól még csak hasonlókat sem láttam. Megdöbbentő, lehet hogy jövőre a farmerhoz hasonlóan nekem tetsző cipőt sem fogok találni??? Vagy csak én vagyok maradi?
Egyszerűen nem tudok azonosulni ezzel a ''slampos'' stílussal, ami a boltok polcain egyre inkább átveszi a teret...
Ti hogy vagytok ezzel?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest