Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_E_R_I
aktív tag
válasz
bigman00
üzenetére
Jah igen
én itt gondolkodtam azon is, hogy jó lenne, ha olyan életük lenne a Simeknek mint nekünt idő minden úgy menne, de hát...
, valahogy hosszabbra kellene alkotni a dolgokat mit tom én azért 1 óra ne 1 perc legyen kb 30 perc lenne egy óra, nem? és így igazán életvitelesebb lenne az egész, meg hogy a szükségletek ne csökkenjenek olyan gyorsan, de hát lehet ezt csak én gondolom, így, nah este reméljük lesz még szerencsém kirpróbálni a Pet's kieget 
-
S_E_R_I
aktív tag
válasz
s.e.n.k.i.
üzenetére
Hát akkor kezdheted nyakonszúrni magad.

Kell az alapjáték azaz a Sims 2, nekem az összes eddigi kiegje megvan, és szoktam is játszani vele. Azt sajna nem mondhatom meg, hogy honnan szerezd be, vagy te olyan ügyes és értelmes, hogy magad is elboldogulsz. Szal szerezd be The Sims 2-t és csak utánna tod rátenni a The Sims 2 University-t.
Szerk: Az Egyetemmel problémáid akdna, akkor szolj (privibe).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Programozás topic
- Milyen routert?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én itt gondolkodtam azon is, hogy jó lenne, ha olyan életük lenne a Simeknek mint nekünt idő minden úgy menne, de hát...
, valahogy hosszabbra kellene alkotni a dolgokat mit tom én azért 1 óra ne 1 perc legyen kb 30 perc lenne egy óra, nem? és így igazán életvitelesebb lenne az egész, meg hogy a szükségletek ne csökkenjenek olyan gyorsan, de hát lehet ezt csak én gondolom, így, nah este reméljük lesz még szerencsém kirpróbálni a Pet's kieget