- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Ivqkzy-: 2. gépem
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ivqkzy-: Eddig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
Nem egészen van ez igy. Pl. a Samsung 765mb-t hivják álsiknak, mert az kivül (a külső üvegbúra) sik, belül viszont (a képernyő) kicsit domborodik. A Mag monitorod, ha minden igaz teljesen sik. Ezeknél a monitoroknál azonban - optikai csalódás lévén - a sikot előszőr kicsit homorúnak látod, ha a domborúhoz vagy hozzászokva. Próbáld csak ki: huzamosabb használat után nézd meg mondjuk a régi domború képcsöves monitorodat (feltételezem, hogy az volt): olyan domborúnak fogod látni, mintha szabály szerint gömb alakú lenne a képcső - pedig előtte nem tűnt ilyennek. A sikok bizony teljesen sikok, nem azért látod homorúnak, mert álsikok - az álsik az más. Ez optikai csalódás.
-
Krystal
csendes tag
alig 1 hónapja vettem tft-t és másnap vittem is vissza...
Akárki akármit mond nekem nem felelnek meg a sima tft-k.pl filmeknél az emberek arca sötétebb,képeknél pixelesebb ááá ha nem dvd minőséget néztem akkor síralmas volt a kép számomra.Van akinek az is jó.
Nekem eddig a Sony vaio tetszett ami nem az matt felületű tft hanem olyan mint egy crt csak vékonyba.Na olyat elfogadnék,de 2000 Euro-tól kezdődik az ára ; ]
Holnap felhívom az üzletet ahol vettem a MAG-ot ,kiváncsi leszek mit mondanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged