Hirdetés
- hcl: Gogle Drive csatolása szerveren / Nexcloud integráció
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Én figyeltem ezt tegnap és nálam halványan tükröződik a műszerfal teteje, pedig a reflection detail csak medium-ra van téve.
Amúgy azt kell mondjam, nem olyan könnyű ez a progi. Pedig direkt rögtön kormánnyal kezdtem. Vannak versenyek, ahol pl. egyből megvan corner master, máshol meg egyszerűen képtelen vagyok nyerni. Másik, néhol, pl. Japan retro versenyeknél eleve széttuningolt autóval van csak esély, de arra még nincs pénzem (full works). És ez relatíve az elején van még.
-
frame>24
addikt
válasz
TannerHUN
üzenetére
Jah, sajnos, most tőlem is kapod, de TDU2 a jelenlegi állapotában elbújhat e mögött (kissé grafikában is), de irányításban főleg. Én nagy hibát követtem el vele. Kaszinózni lehet, ha épp nem bugos az is...
EZ, meg a Sift 2 Ánlíssd, fizikában tényleg olyan, hogy az autó a fingtól is megpördül, meg szétrepül, volt, hogy sima fékezéstől keresztbe fordultam, pedig egyenes vonalban mentem, nem rántottam a kormányt. DE, még így is, messze jobb irányítása van, mint TDU2
Új hozzászólás Aktív témák

- Autóhifi
- Google Pixel topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fotók, videók mobillal
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest