Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
madd dogg
üzenetére
Én most vettem meg oringin-en 5 euro-ba kerül röhejes, battlefield 3 2 euro én nem tudom mi van ezekkel az ea játékokkal, miért fordultak el az emberek ennyire az általuk kiadott játékoktól. A cod modern warfare 3 játszani szoktam steam-en annyian vagyunk néha összeomlik a szerver pedig kb 6 pálya van összesen multiba, élvezem nagyon de szerintem az EA játékok is vannak ilyen jók. Ha gondolod néha játszhatunk vegyél fel ismerősnek oringin.
-
törölt tag
válasz
horvathd
üzenetére
Üdv!
Szoktál játszani, most vettem meg a játékot oringin-en de nem tolonganak az emberek itt se vagy én csinálok valamit rosszul? Online-browse és akkor ott vannak a játékban lévő emberek igaz? Meg azt szeretném megkérdezni saját megépített autókkal, hogy lehet majd menni multiba, a solo karriert kell csinálni, és akkor ott megépíted a kocsit, és azt viszed a multiba?
-
törölt tag
Sziasztok! a kérdésem a következő lenne most gondolkozom rajta, hogy megvenném a shift 2 , és az lenne a kérdésem érdemes-e megvenni. Mégpedig azért, mert megvan a Dirt 3-is, és nagyon kevesen játszanak vele így meg nem olyan érdekes játszani mert elég sokat kell várni játékosokra. Köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák

- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest