Hirdetés
- hcl: Gogle Drive csatolása szerveren / Nexcloud integráció
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
TannerHUN
üzenetére
Persze, tudom, hogy kik a K9-es egység. Volt már filmsorozat is anno a tvben amiben szerepeltek, meg egyéb filmeket is láttam már róluk. De azt hiszem a játékban szereplő rendőr terepjárók azokra a kocsikra hasonlítanak leginkább, azért írtam őket.
A sok "VérPistike" meg egy dolog, nem számítanak.
Nekem a Porsche 2000 és az Underground 2 tetszett nagyon, ez főleg a sokrétű testreszabhatóság miatt. Több, mint egy tucatszor végigvittem őket
. De azért jó volt még a Most Wated és a Carbon is, de csakis a kocsik és a relatíve nagy szabadon bejárható területek miatt, csak azok a rendőrök ne lettek volna... A Undercover nagyon nem tetszett, annyira arcade volt és a grafika is elég gyenge volt benne, a rendőrök meg a szokásos téma, úgy látszik ők sose változnak. 
Ami viszont tetszik az új részben, az az, hogy visszatértek a lányok a sorozatba, ugyan is egy idő óta eltűntek a játékból és nem értettem, de most itt vannak. Igaz csak a pályák elején és játék grafikával, nem úgy, mint pl. a régebbi MW-ban ahol valódiak is szerepeltek, pl. már az intró vidónál is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Pixel topik
- hcl: Gogle Drive csatolása szerveren / Nexcloud integráció
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby rádiós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem a Porsche 2000 és az Underground 2 tetszett nagyon, ez főleg a sokrétű testreszabhatóság miatt. Több, mint egy tucatszor végigvittem őket