Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
Elgondolkoztam egy pár dolgon... és arra jutottam, hogy egész életemben eddig 4 döntésemet bánom:
1. 2004, amikor Vele voltam, nem jártunk, csak akkor is voltunk és jól éreztük magunkat, de én hülye akkor még fiatal voltam, bolond és nem akartam mást, csak gördeszkázni és jól érezni magamat. Ez nagy hiba volt, lehet ha akkor összejövünk még most is együtt vagyunk.
2. 2006, összejöttem életem egyik legjobb barátjának a volt nőjével, mert a csaj nagyon durván rámszállt, én meg akkor pont olyan hangulatban voltam amikor nem utasítottam vissza a társaságát és a haverommal jóidőre megszakadt a barátságunk...
3. 2007, a tavalyi év, amikor túl későn jöttem rá, hogy SZERETEM és így elbuktam a lehetőséget, hogy minden jóra forduljon.
4. 2008, egyetem... iszonyatosan bánom, hogy ide jelentkeztem, ahova most járok... egyik legrosszabb döntés.
Most, lassan 2009et írunk. Lassan, de biztosan közeledek a második X felé. Egyre több a tapasztalatom az élet jó és rossz dolgaival kapcsolatban. Most is kezdek afelé jutni, hogy Vele kapcsolatban nem tudok dűlőre jutni. Szerintem ha eljutok odáig, hogy a nyaralóba lemegyek vele, akkor ott elmondom neki az összes érzésemet és gondolatomat, amit érzek és éreztem valaha is. Lehet megmutatom neki a blogom bejegyzésének egy két fejezetét is.
Amúgy mikro-makro meglett, matekon megbuktam, mert a tanár f@szp@r@szt volt, statika bukta, holnap meg mechatronika, tanultam rá, de valamiért félek tőle, mondjuk ez nálam jó jel...

[Now playin': TV2 - Csillagkapu]
Aktív témák
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- World of Tanks - MMO
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest