Hirdetés

Aktív témák

• Sh4rKy

senior tag

Ennyire elcseszett napom se volt már rég... ma valahogy tényleg semmi nem jött össze, lehet jobb lett volna maradnom ágyban reggel. Programtervezésen szinte semmit nem csináltam meg, valahol teljesen máshol jártak a gondolataim. Hazafelé megint a feltúrt város fogadott, marhára elegem lett belőle, de nincs kedvem keringőzni mindenfelé, csak azért, hogy kikerüljem ezt az egészet. Mióta itthon vagyok (kb 6-fél7), semmi értelmeset nem csináltam, csak játszottam meg regisztráltam Puntoclub.hu -ra, mert mondta haverom, hogy hozzunk már össze itt is valami puntoclub szerűséget. Annyira nem mozgat, mert tudom, hogy megint nem lesz ebből semmi, de tök mindegy. Ha ő szeretné, nem rajtam fog múlni. TV-ben sincs semmi normálisan, ami engem érdekelne, szóval nem tudom mit fogok ma este csinálni. Holnap csak egy matekom lesz, de utána meg tanulhatok arra a nyomorult statikára, plusz a házit is megcsinálhatom, amiről fingom nincs, hogy hogyan kellene. Hát ha holnap is úgy kelek mint ma, akkor inkább visszafekszem... :W

[Now playin': Fankadeli - Mindig volt]

Aktív témák

Hirdetés