- eBay-es kütyük kis pénzért
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Szaisztok!
Nekem könnyű dolgom volt megállapítani a sercegés okát; nekem egyébként egy Samsung 757p van (250Mhz-es erősítővel...)
Könnyű volt megállapítani, mert korrektül kiirja a felbontást, a frekit, és a polaritást.
Ha olyan játék jött, ami valamiért pl NN-ben kezd, akkor serceg, de kegyetlenül. Nem ám olyan csendes tóparti kussban lenge szellő nyivákolás ez, hanem rendes zúgás. De ilyen azért ritka. Azt hiszem valamelyik DeltaForce csinálta ezt az indulóképernyőn, geforce4 MX videókártya mellett..
Röviden : lessétek a polaritást, és ha hozzá köthető, akkor driver csere, ha nem oldja meg, akkor esetleg power strip, mert abban ha jól emlékszem nagyon korrekten lehet új felbontásokat adni, polaritás-megadással együtt. Kezdők ne kísérletezzenek vele, mert tönkretehetik a monitort.
Egyébként alap állapotban is van hangja a monitornak...majd ha begyorsul az lcd (érdemes lesz venni) akkor talán nyugi lesz
Nekem most éppenséggel az alaplap serceg (erősebb tehelésnél pl 3D), vagy a falhoz ba@om vagy gariba vissza, de akkor megint nem lesz gépem egy ideig.
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Nixxes felfedte a Death Stranding 2: On the Beach PC-s gépigényét
- Metal topik
- VR topik
- Suzuki topik
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest