Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
nem, en NEM CIGIZEK TOBBET!!!!!!
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
fekete egbolt, enyhe szello, Picco meg mindig kitart
bar kezd veszesen fogyni a nyalokam
viszont ma legalabb 6-7 kilometert futottam....hiaba kell a mozgas vagy ha nem akkor megorulok**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
egyenlore meg jol birom, voltam ma is futni, meg bowlingozni.
nyalokaban az a jo h ha elfogy akkor meg ott a szara, azzal lehet meg jaccani
nem, en nem cigizek tobbet (legalabbis kurvara remelem )**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Pecc
őstag
Hali! Lassan egy éve leszoktam.
Egy párszor azóta rágyujtottam, illuminált állapotban de elég erős vagyok ahhoz, hogy hidegen hagyjon és ne szokjak vissza véletlenül se soha. Kívánom a leszokásban lévőknek is ezt az "erőt". -
fero02
nagyúr
Rég voltam itt.
Ki hogy bírja?
-
addikt
Túl vagyok 11év bagó után, 1hét cigimentes hetemen, még bírom
-
Mephee493
csendes tag
Sziasztok!
Nekem most lesz május elsejével egy éve hogy letettem a cigit. 6 éven keresztül napi átlag egy dobozt elfüstöltem, és ha nem volt éppen cigim még a pipadohányt is elszívtam kínomban :S . Így utólag belegondolva tiszta hülyeség volt rászokni. Szóval ez az 1 év elég volt ahhoz, hogy még a füstöt is totálisan megutáljam.Viszont az enyhe köhögés még megmaradt emlékül sajna. :S
Szóval pár jótanács a leszokáshoz:1. Nálam a tapasz volt a nyerő kombináció. 3 féle erősségben lehet kapni.Nekem elég volt kb 1,5 doboz a legerőssebb fajtából és le is szoktam. Szóval felragasztod, egész nap hordod, ennyi. Persze az elején mégis sikerült elszívnom mellette pár szálat, de miután rendszerességel erős szédülést és hányingert produkált a kettő együtt (a nikotin többlet), gyorsan meggyözött, hogy letegyem . Az a feeling elkerülése vhogy erős motiváló erőként hatott rám
2. Második legfontosabb tényező természetesen az akaraterő. Tudni kell nemet mondani a haveroknak, stb. Saját tapasztaltból mondom, hogy akkor éreztem a legnagyobb késztetést, h rágyujtsak, mikor haverok vagy mások is füstöltek mellettem. Szóval lehetőleg kerüljétek az ilyen helyzeteket, amikor kínálnak mondjatok nemet.
3. Találjatok a cigizés helyett valami másik pótcselekvést (pl. sportolást, rágózást, olvasást stb.) amivel el lehet ütni az időt, mert leszokás folyamata alatt hirtelen úgy tűnik nagyon sok időd szabadul fel és olyankor nem tudsz mit kezdeni magaddal, megint jönnek a késztetések (pl buszmegállókban, stb. .
Szóval nagyjából nálam ezek kellettek ahhoz, hogy teljesen leszokjak.
Kitartást kívánok a leszokóknak! . -
shtml
őstag
válasz Janoska26 #1325 üzenetére
Én nem dohányzom, mégis már a három sörtől lefordulnék a székről.
Persze értem, mit akarsz mondani. Mivel nem mérgezed a szervezeted a nikotinnal, nyilván sokkal többet képes elviselni, mint azelőtt.A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
TTomax
félisten
Sokat gondolkodtam leirjam-e,vegul ugy dontottem leirom hatha valakit eppen ez a par sor segit at a nehez idoszakon.
Kb 15 evig dohanyoztam,most szeptemberben lesz 2 eve hogy egy szalat sem szivtam.En nagyon nagyon nehezen szoktam le,es eletem legnagyobb sikerenek konyvelem el.Eveken keresztul probalkoztam siker nelkul,mindennapi tema volt szamomra a leszokas.Lelkiismeretfurdalasom volt,hogy mergezem magam es a sorozatos kudarcok csak melyitetettek a sajat magam iranti gyuloletet.
Aztan kb masfel evvel ezelott oda jutottam hogy semmi sem draga,csak vegre ponotot tudjak tenni a vegere.E szerint is cselekedtem,kepeztem egy kisebb anyagi tartalekot.
Az elvem az volt,hogy "barmit" megengedhetek magamnak semmi sem draga csak a cigarettat nem...
Az elso napra nagyon emlekszem,vettem rogton tapaszt.... a legerosebbet...ejszakara...persze nem olvastam el a hasznalati utasitast es a mellkasomra ragasztottam.Reggelre elvolt zsibbadva a fel oldalam,de a cigit nem kivantam.A tapaszt sem.....
Aztan jottek a napok...mindig kitalaltam valamit amivel elfoglaltam magam...szoli ,szauna ,edzes, uszoda ,etterem,haverok,buli,hanta, meg ami csak eszembe jutott...persze nem dolgoztam.Elkezdtem otthon edzegetni,amit azota is csinalok.
Most mar merem azt mondani sikerult, meg tudtam talani azt a kapaszkodot ami az akaraterom melle kellett.Mindig csak az jart a fejemben hogy "barmit csak azt ne"....
Utolag erzem csak,hogy nem a dohanyzast,vagy a nikotin utanni vagyat hanem magamat kuzdottem le.
Mindenki aki csak belep ide a topicba az foglalkozik a temaval,az elso lepes .En ezzel a par sorral tudok csak segiteni azoknak akik le szeretnenek szokni,sok sikert es turelmet kivanok mindenkinek.
UI:Elnezest az ekezetek hianyaert de Angol XP-m van angol klaviaturaval....★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
beltram
tag
Nagyon át tudom érezni, amit leírtál, én is hasonló dolgokon mentem keresztül. Sajnos vannak kisebb visszaeséseim, de úgy érzem, hogy már erősebb vagyok, mint a cigaretta és tudom irányítani a dolgokat.
Én egy évig nem szívtam semmit, utána két hónapra visszaszoktam, de most ismét tiszta vagyok.pace be with you
-
Déta
tag
A story
Hát mit ne mondjak, ha volt gátlásos, anti-szociális, kockafejű alak ezen a sárgolyón, Én az voltam... Ha megállt valaki mellettem nem tudtam, hogy beszélgessek vele. A saját padtársammal sem tudtam szót ejteni... Volt ez anno. IX.-ik osztályban. Aztán a pöcs ki lett mindennel és neki kezdtem cigizni. Otthon.
Soha el nem felejtem, hogy minden szál után a f*sás ölt meg.
De még azért is, mindennap meg volt a csomag és bár osztogattam, mert Én alig vártam, hogy elfogyjon, végre sikerült valamilyen szinten szocializálódni. Ez jó dlog volt... Aztán ugye a cigis csajok is szóba jöhettek és tényleg (bárki bármit mondd) menő volt cigizni. Olyan felnőttesnek éreztük magunkat...Azóta már átestem a ló másik oldalára... Van, hogy ülök a szobában, egy üveg fehér Garonne társaságában és hallgatom Presser Gábort és akkor töltök, rágyújtok, és elmerengve hallgatom a zenét...
Amikor meggyújtom, az slukk még "recseg", s azt mindig mélyen letüdőzöm, nem úgy, mint a taknyos tizenévesek, hanem igazi érzéssel... Egy sóhaj kiséretében kiengedem, és akkor a gerincemen végigfut valami bizsergés, ami kissé szétolvad, s egy pillanatra mintha a hajhagymáim izzadnának, majd kábulat önt el, picit vészes, mint a szűzesség elvesztése, de édes...Na kb. itt vagyok: IMÁDTAM CIGIZNI. Ez volt a mindenem. Csokival: szétjened a szádban, leszívd a füstöt, egyet még körözöl a nyelveddel és akkor fújod ki. Olyan... utolérhetetlenül finom füst lesz belőle.
De most már meguntam, hogy nem érződik a tízezer frintos parfüm Rajtam, csak az a Qrva cigifüst, büdös a szám, a hajam, a ruhám, sárga a körmöm, 54 kiló vagyok és az Istennek se tudok hízni.
Tegnapelőtt éjjel kezdtem neki a topicnak és végigolvastam. (Sipi16 kiábrándultam belőled... ) Jelentem, beállok Én is. Lesz, ami lesz. A profilomban összeállítottam egy gépet, amíg az meg nem lesz, minden darabkájával együtt, addig nem gyújtok rá... Azután is csak lejmolni fogok, s csak ha van melléje még valami ital. Nme akarom azt írni hogy soha, mert néha tényleg jót tesz egy-egy szál a kaja után, de most már tisztában vagyok a veszélyeivel és inkább f*ngodózom egész nap, csak nem cigi.
Na hosszúra sikerült, ez a lényeg:
2008.május.8 00:00Eltelt, 0 év 1 nap és 21 óra. GoGoGo mindenkinek!!!!
[ Szerkesztve ]
Írtam egy alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html
-
Eagl3
veterán
"Amikor meggyújtom, az slukk még "recseg", s azt mindig mélyen letüdőzöm, nem úgy, mint a taknyos tizenévesek, hanem igazi érzéssel... Egy sóhaj kiséretében kiengedem, és akkor a gerincemen végigfut valami bizsergés, ami kissé szétolvad, s egy pillanatra mintha a hajhagymáim izzadnának, majd kábulat önt el"
Igen. Ezt az érzést fulladásnak hívják.
U.i.: Sok sikert. És abszolútt ne gyújts rá mert annál roszabb. A koca bagós roszabb mint a lánc dohányos.
-
Déta
tag
Hát olyan 5-6-ot, de ne tudd meg, hogy 2 dobozokkal szívtam, láncban...
Írtam egy alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html
-
Déta
tag
Kajának hívják...
Amúgy 174/54 vagyok...
Amikor szél van, két követ teszek a zsebembe, hogy ne fújjon el...
Két nap alatt befigyelt 1,5kg+. Nagyon királyságos...Írtam egy alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html
-
Déta
tag
3.-ik nap...
Kapok levegőt, érzem az illatokat, (a mosatlan zoknit az ágy alatt), annyit eszek, mint egy viziló, holott azelőtt egy csoki szelettel kihúztam a napot.
Hajrá mindenkinek, aki leszokni akar!!!!!!Írtam egy alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html
-
Sipi16
őstag
válasz Motion_Blur #1001 üzenetére
Miért visszaszoktál??
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Déta
tag
Nagyon kivagyok, ma voltam a kedvenc kocsmámban, a kedvencem kv-zómban és a kedvenc énekesnőm itt adott koncertet az utcán, 20 méterre, azt hittem haluzok, amikor meghallottam/láttam/mondták...
Na a lényeg: NEM GYÚJTOTTAM RÁ. Ellenálltam... Most már egyre jobban bírom, szóval kitartást mindenkinek. Megéri!!! Nagyon.[ Szerkesztve ]
-
Sipi16
őstag
-
Eagl3
veterán
Én ezt nem mondanám... Ha nem esik nehezére nem rá gyújtani akkor minek gyújt rá? Mert nikotin függő. Ugyan annyira nehéz leszoknia mint egy lánc dohányosnak ha nincs meg a kellő akaratereje.
Ez a sok tapasz meg tudatos pótcselekvés meg nem ér semmit. Az egészleszokásazon múlik, hogy valóban le akar e szokni az illető. Ha igen akkor mit siránkozik, hogy nem gyújthat rá? Örüljön, legyen sikerélménye. Nem kell összetapaszoznia magát meg rágcsálni valamit, attól csak roszabb lesz egy idő után és ugyan úgy rá fog gyújtani.
Aki meg szeret bagózni (ilyen ember szerintem nem sok van, mert csak azt hiszi, hoy jó érzés és fel sem fogja mennyire rosz i, hogy !!!függő!!!) az meg szívja élete végéig, de majd ha 60 évesen két levegő vétel között 5x krehácsol meg köpködi körbe a másik embert ne csodálkozzon. -
Vitus
őstag
Hi!
Én 12 (igen annyi) koromtól dohányoztam mert az kemény csávót csinált belőlem.
Nagy marha voltam! 5x próbáltam leszokni, csökkentés, csak a kávé mellé stb..
Végül úgy szoktam le kb. 8 évvel ezelött, hogy 1 szál cigit és 1 öngyújtót magamhozvettem és azt mondtam nem gyújtok rá többet. Én így is volt az az egy szál cigi most is megvan azért jó ha nálad van, mert így nincs az az érzés, hogy kényszerből nem gyújtaszrá mert bármikor megteheted. Szerintem ez a legjobb megoldás, elhatározod és nem gyújtasz rá többször.Vitus
ui.: Valahol olvastam, hogy nézz Uri Gellert mert az múlthor leszoktatott x embert. Na ezt ne tedd! Én majdnem miatta kezdtem újra dohányozni!!!
Jobb ma egy túzok, mint holnap!
-
Déta
tag
Ollé' fiúk-lányok. 4.-ik nap!!!!
Mondjuk azt álmodtam banyeg', hogy cigizem és akkor leesett, hogy Nekem nem szabad, és felébredtem, olyan volt, mint egy xar rémálom...Írtam egy alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html
-
-
Déta
tag
Jó reggelit...
Ma van az 5.-ik nap és az első éjszaka, hogy nem füstfelhőkkel álmodtam...
Furi, de most már tényleg könnyebb és nem is érzek késztetést arra, hogy rágyújtsak.Írtam egy alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html
-
Déta
tag
Jaj, az előbb nagyon szépen meggyőztem magam, hogy egy szál nem tehet rosszat... Szerencsére nem gyújtottam rá, de... Én megfogok bolondulni!!!!!!!!!!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mini 2 Fly More Combo FMC drón szett 3 akkuval - újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest