Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zull
senior tag
Hatalmas up mert pentek 13-an lesz amugy az egesz, nemlol?
-
Zull
senior tag
up gyerekek up mert kell sajna
-
pontosan a gólyavatásnak tábornak stb az a lényege hogy jobban összeálljon egy osztályközösség, hogy embereket ismerj meg.
#40-re meg azt hogy nálunk a koliban kopajon szokott lenni tájékozódási verseny amiben célpontokat kell megtalálni volt hogy egyik csaj cipője beleragadt a sárba és úgy kellett kibányászni -
blueMerle
veterán
Nálunk teljesen normális, mar itt leírt lufis, mézes, tojásos cuccok voltak. Butaságnak tartom és tartottam ezt az egészet, én nem is voltam ott, utána szerettek volna ''utólag-megszivatni'', de valahogy eltántorította öket valami (1 éve fekete öv karate+3 év kick-box
) Presze jobb a békesség és az épp csont, és ezt anno a nagyobbak is belátták. De régen is volt már...
-
blueMerle
veterán
Neked is hasonló jókat kívánok! Ha lehet még spécibben, mondjuk kössenek a kocsi után és a sztrádán olyan 80 km-t menjenek. Jajj de vicces lesz majd. Aztán gyere fel ide okosakat írni, milyen jó volt. Remélem mihamarabb bannolnak innen.
Amit írsz az színtiszta emberrablás - vallomás. Remélem LESZ jogi következménye, én teszek ennek érdekében.
[Szerkesztve] -
Zull
senior tag
Sajna UP-hoz kell folyamodnom, mert sullyedunk!!!
-
Zull
senior tag
Alakul, johet meg
(aki eddig irt annak thx
)
-
sasa311
veterán
A 2 legfontosabb dolog amit tarts szem előtt:
1., Az a cél, hogy ti is és az elsősök is jól érezzék magukat.
2., Nem kell porba alázni őket, csak kicsit megszivatni
5letek:
Sok jó elhangzott. De nekem a kedvencem volt egy dal. Az volt a címe, hogy ''tojásos nokedli''. Sajnos csak kazin volt meg még anno, de az interneten biztos fellelhető ez a kincs
Ez a refrénje: Tojásos nokedli, uborka saláta, tojásos nokedli, uborka saláta, **** stb, stb..
Kreatív feladatok jópofák, pl nekem most nagyon tetszett a kapott egy tojás és sütve hozza vissza mondjuk 20 perc alatt
Gólyaeskü féllábon ugrálva alap.
Nálunk volt valamilyen köszönés is, asszem a 4.eseknek az volt, hogy jónapot kívánok negyedikes nagyuram, persze ez féllábon ugrálva és kézzel ''repülve'' ahányszor aznap összefuttok.
Tánc valami forgalmas helyen alap, persze jelmezbe.
good luck -
WEBER
tag
szerencsére nekem gimiből sok tapasztalatom van. Föleg mint szecskáztató. Így tudok egy-két ötletet adni. mind biztos nem fog eszembe jutni.
amikor minket avattak a következők voltak:
- egy embert kiválasztottak és annak a fejére raktak egy fülhalgatót, valami ismertebb számot és el kellett hallgatás közben énekelnie úgy hogy a többiek felismerjék. ( vicces volt megt a tagnak olyannyira nem volt hangja hogy még 5ödjére sem sokerült. sebaj.)
- aztán kiválasztottak egy fiút és egy lányt a lány lefeküdt , a fiú derekára kötöttek egy kötelet aminek a végén egy virsli volt, amit majonézbe kellett mártani és a lányszájába ügyeskedni szerintem ez sem rossz
- aztán egy filmet kelett szinkronizálni némafilm volt amihez adtak 1-1 mikrofont és 1 témakört hogy milyen témában kellene.
-továbbá még volt olyan feladat hogy kiválasztottak 5 fiút de lehet lány is és a ruháikból minnél hosszabb ''kötelet'' kellett csinálniuk, aztán ki mennyire volt szégyenlős annyira tudta hosszabbra építeni.
-volt olyan hogy az osztályok 1-1 tagját beöltöztették valamilyen ruhába, föleg fiúkat ( balettruhába, kán-kán ruciba) és táncolniuk kelett.
- zenére kell táncolni. ruha semmi extra amikor a zene megáll mindenki ''megfagy''. mindenki ismeri a játékot. Ám ekkor bejön néhány negyedikes aki tejszínhabbal fújja be arcuklat. mozdulni persze nem szabad. aki megmozdul kiesik. persze utána megy tovább a tánc, következő megállításnál ki lehet a fiúkat rúzsozni,festeni egyebek addig megy míg csak 1 ember marad.
-tamponból paradicsomlé felszívása
-zsíroskenyér árulása 10 forintért valamilyen jó kis szerkóban
-koldulás az uccán
most többet már nincs kedvem irni. ha valami volt már akkor bocsi remélem tudtam segíteni
nálunk ezek mindig verseny formájában ment mindenre pontot kaptak az osztályok és amelyik a legtöbbet kapta az volt a gólyaosztály nemtom mér volt ez jó bárkinek is de igy volt.
[Szerkesztve] -
Zull
senior tag
Gyerekek sullyedunk, irjatok mar
, annyi kreativ ember van, pls segitsetek
-
Vmax
csendes tag
Mi anno azt csináltuk, hogy elkaptunk négyen egy balfaszt, behajítottuk a csomagtartóba, vittük 40km-t, és kiraktuk a puszta közepén.
Volt is aztán belőle egy elég nagy cirkusz, mondván, hogy a kezeit mégse kellett volna összekötni. -
Zull
senior tag
Regen a schönherz kupan voltak durva feladatok. 1x volt oan hogy ki tudja a legnagyobb allatot elhozni, es kihoztak az elefantot az allatkertbol
de vegul a lovasrendor nyert, mert hat az volt a legnagyobb allat
Meg ki tud nagyobb cumot felvinni a kolesz tetejere hegymaszokotelekkel, es vegul felvittek egy trabit
-
_Petya_
őstag
Üdv!
Itt: [link] találsz jó feladatokat.
Egy egy kollégiumi 24 órás vetélkedő, előfeladatokkal, így nem minden feladat lesz jó neked, de remélem tudsz válogatni.
Petya -
SEK3
tag
..kár, hogy nem mi nyertük a szervezés jogát
Mindig tartsátok szemelőtt, hogy ne legyen komoly sérülés, mert az NEM FER
(pl.: ne legyen tégladobálás élő célponttal)
Fontos, hogy milyen az a bizonyos suli. fiú suli, vagy vegyes
szakközép, vagy gimi?
Cél, hogy valami ''ciki'' feladatot kell csinálni
bevált feladatok: Kareoke (abban a verzióban, amikor az alany nem hallja a saját hangját)
halászat (abban a verzióban, amikor csak a szájukat használhatják, valamit össze kell gyüjteni a viz aljáról)
Tréfa a liszttel (mondjuk egy golyót kell x távolsággal arréb vinni, de csak fújva; tehát a lényeg: mindenki legyen csupa liszt..... ez kellőkép jó, ha a vizes rész után van)
én olyan suliban vagyok, ahol egy lány be nem teszi a lábát, de mondjuk gimiben lehetne feladatokat adni tejszínhabbal és a többi nyalható dolgokkal.
Nálunk maradt a sörivó és a tortazabáló verseny.
De szerintem ha a suli elhelyezkedése és a ''show'' időpontja engedi, akkor a kreatív feladatokat adjátok az újoncoknak.
Álljanak szóba az utca emberével, kérdezzenek vagy öltözzenek csövesnek, vagy álljanak ki egy tér kellős közepébe egyszál alsógatyába, dobjatok gitárt a kezébe és kezdjen el dalolni... szerintem az egész jó lenne -
Kiskokó
veterán
nekünk is tavaly volt ez a feladatunk ma már öreg 11.esek vagyunk
valahogy mi is ilyeneket találtunk ki valahogy zeek a slágerek mindenhol...
-
The DJ
addikt
Még a mi időnkben olyan is volt, hogy elküldtek valakit a sarki vasboltba, hogy hozzon 2 centi kondenzcsíkot, de kérjen róla számlát is...
A gyíkja meg el is ment
A másik meg, hogy kapott serpenyőben egy tojást leütve és megsütve kellett visszahoznia (kreativitás rulz)
A szőrmekutya sétáltatás pórázon a város legforgalmasabb felén sem volt rossz.
Valamint a trabitisztítás fogkefével és a csoki kinyalása pelenkából is nagyon ütött -
ZR92
tag
Nálunk sajna nem lehetett ilyen ''jó dolgokat'' csinálni mert be volt tiltva.De remélem nektek sikerül.
-
Zull
senior tag
Ok, enis majd folyamatosan be fogom irni mi mit adunk fel iden, teis ird majd le, igy mind2onk gazdagodik 5letekkel
-
alitak
senior tag
Idén nálunk is az én évfolyamom szervezi az avatást, úgyhogy pár 5letet majd lopok én is. Bár igaz, hogy én inkább a hangot fogom csinálni, de azért majd olvasgatom a topicot.
-
Zull
senior tag
Oh koszike
nekem teccenek
johet meg
-
Ráczkölke
tag
Mi tavaly szívattuk a gólyákat, és csomó ''érdekes'' feladatot csináltattunk meg velük. Többek között:
- Fogtok egy ablaküveget, bekenitek mindkét oldalát mézzel, vagy valamivel... és le kell nyalni róla (persze két fiús, vagy két lányos párosítás a buli)
- Hátrakötözitek a gyerek kezeit, és minirúzzsal a szájban kell a párját kirúzsozni (fiú-lány), majd fordítva.
-Ketten tojást tartanak a homlokukhoz, és egy gáz számra táncolnak.
-Kis tálkába raktok lisztet, bekenitek a gyereket mézzel, és ki kell fújnia a lisztet a tálból.
Ha nagyon szigorúak a tanárok, akkor a pelenkából csokipuding kinyalást nem ajánlom, nálunk hagyták...
Ruhának ajánlanám pl. a: hálóing, melltartó, uszósapi, gumicsizma... -
Zull
senior tag
Natehat meg1x a mission:
Eloszor ki kene talalni mibe jojjenek reggel, nekem ruhara meg nincs 5letem, de arra gondoltam hogy behuzhatnak reggel a cuccukat szankoval
Amasik hogy vannak tancok az egesz suli elott, es ahhoz kellenenek gazabbnal gazabb szamok, mar talaltam 1 igazan gaz szamot: [link] vmi ehhez hasonlo kene, a masik 5letem: ''Devenyi Tibibacsi: A lemezlovas dala''
Aztan persze feladat 5leteket is irhattok, barmi 5letnek orulok -
_seth_
veterán
Amire figyeljetek: ne vigyétek túlzásba!!! Nem az a cél, hogy az elsősök sz.rul érezzék magukat hanem, hogy mindenki jól szórakozzon és ha eszerint szervezitek meg az egészet akkor jó lesz
(ahova jártam gimibe ott volt, hogy tojással úgy megdobtak egy elsőst, hogy az egyik fülére nem hall + hasonló szépeket műveltek...)
-
Zull
senior tag
Nalunk nemugy m1, be kell oltozni vmi nagyon gaz cumoba (2 evvel ezelott csovesnek kellett oltozni
) Aztan suliba egesz nap abba vannak, utana meg suli elott kell tancolni meg enekelni, meg ienek, es utana delutan van a szivatas, 20-30 feladattal, es utana van csak a buli. Vedd ugy hogy oan mint a golyatabor, csak 1 napos.
-
Zull
senior tag
Na, eloszor ki kene talalni mibe jojjenek reggel, nekem ruhara meg nincs 5letem, de arra gondoltam hogy behuzhatnak reggel a cuccukat szankoval
Amasik hogy vannak tancok az egesz suli elott, es ahhoz kellenenek gazabbnal gazabb szamok, mar talaltam 1 igazan gaz szamot: [link] vmi ehhez hasonlo kene, a masik 5letem: ''Devenyi Tibibacsi: A lemezlovas dala''
Aztan persze feladat5leteket is irhattok, barmi 5letnek orulok
[Szerkesztve] -
Zull
senior tag
Sziasztok!
Iden mi vagyunk a golyabalt szervezo osztaly (aki nemtudja miaz, az egy oan dolog hogy egesz nap szivatjuk/szivathatjuk a 9.-eseket) Es hat vannak 5letek, de azert kene meg par darab, es mivel elegge kreativ emberek vannak itt a PH-n, ezert bizom bennetek!
Koszi elorre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest