Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
actommy
tag
kösz
de annyire nem vagyok spíler hogy kiszúrjam :B -
hehe norton antivir még nem ismeri :) remélem nem kapom be :)
sajna nemtom hogyan lehet eltávolítani. nézz be a futó programokba ctral alt del és keress rá vmi furára és keresd meg honnan indul és delete neki -
actommy
tag
win32/TrojanDownloader.Small.NAH
Így hívják azt a valamit ami megtámadott és a google csak 2 találatot dobott ki de azok nem igazán értelmezhetők számomra.
Szoval ha valaki más néven ismeri mondja meg légyszi.
NOD32 találta és a notepad et támadta meg
A neten böngészés közben kaptam :O
A winfos ezt írja ki ha a notepadet akarom indítani, de a nod is azt mondja hogy a notepad.exe a fertőzött.:
windows cannot access the specified device,path, or file. You may not have the appropriate permissions to acces the item.
köszönöm
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk és sok más)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi