Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-vitya-
őstag
Elkészült az első 7 mission a saját mission pack-embe (hívhatjuk lineáris kampánynak is), Red Storm Rising néven, már a steamről is tölthető.
Egyre jobb a játék -
-vitya-
őstag
Pár kép, szép egymás után, ahogy egy Slava osztályú cirkáló próbál védekezni egy nagy halom Harpoonnal szemben...
-
-vitya-
őstag
Ez pedig Wolfpack csatornája a játékról, elég jól bemutatja miről is van szó:
https://www.youtube.com/watch?v=X5JCp8dGzwY&list=PLIGYcR_Gx8AvWrULgDV93HC9OmAdyRT8D -
-vitya-
őstag
Tengeralattjáró vadászat:
És a torpedók megérkeznek:
-
-vitya-
őstag
Ez itt egy NATO convoy útja, miközben tisztában van a tengeralattjáró fenyegetéssel.
Szinte száraz lábbal át lehet kelni az Atlanti Óceánon a sok szonárbója tetején lépkedve -
-vitya-
őstag
Vannak még bug-ok, de már most sem rossz a játék.
Én amúgy a Red Storm Rising könyv alapján kíszítek kampányt, amit itt el lehet érni:
https://drive.google.com/drive/folders/1MFud9i5QOc9BwsJj8yBhkUjDTcedh2ca?usp=drive_linkfolyamatosan frissítem, ahogy a tesztelés halad.
Sajnos ez egyik baja a játéknak, hogy elég sok játékidő és egység után elszáll a memóra foglaltság, így elkezd akadozni. Nagy scenariót így nehéz végig játszani. -
-vitya-
őstag
Sea Power: Naval Combat in the Missile Age
A Sea Power: Naval Combat in the Missile Age vagy Sea Power egy taktikai szimulációs videojáték, amelyet a Triassic Games fejlesztett és a MicroProse adott ki 2024. november 12-én. Az egyik fejlesztő egyben a Killerfish Games 2017-es Cold Waters című játékának korábbi vezető fejlesztője is volt. Sokan a Jane's Fleet Command (1999) szellemi utódjának tekintik. Szerintem ez igazi nagy előd a Strike Fleet volt.
Fejlesztés
A fejlesztés még 2019-ben kezdődött, a fejlesztőeszközként a Unity-t használták. A játékot még az év decemberében jelentették be a cég Facebook- és Twitter-oldalán. 2023-ban valamikor a játék a Unity 2018-as engine-ről a Unity 2021 LTS verziójára váltott. A fejlesztők mindegyike különböző országokból származik (Svédország, Németország, illetve Lengyelország). 2024. november 12-én jelent meg a játék Early Access-ben. A teljes megjelenést egy éven belülre ígérik.Játékmenet
A játék az 1960-as és 80-as évek közötti hidegháborúban játszódik, és elsősorban a NATO és a Varsói Szerződés erői közötti tengeri harcra összpontosít az Atlanti-óceán északi részén. A játék számos közös jellemzője a Fleet Commanddel, beleértve a 3D grafikát, a valós idejű játékmenetet, az időgyorsítást és a hordozó és szárazföldi repülőgépek bevonását. A játékmenetben szimulálni fogják a polgári légi forgalmat is. A játékban olyan hajók és repülőgépek is szerepelnek, amelyeket a befejezés vagy a megépítés előtt töröltek (pl. az Orel-osztályú repülőgép-hordozó/Project 1153).
Early Access limitációk: Kampány még nem játszható egyben, külön scenariók vannak. Időgyorsítás csak 100x-ig skálázódik. stbNagyon jó Mission Editor jár hozzá, valószínűleg nagyon sok játékosok által készített content jelenik majd meg hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egy óra, két rendszer
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Delta Force (2024)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
- HP Elitedesk 800 G4 mini pc
- Intel Core i5-11400F processzor 12M gyorsítótár, akár 4,40 GHz processzor,hibátlan állapotban!
- Felújított asztali PC - i5 6500 / 8GB DDR4 / 120GB SSD+500GB HDD / RX550 4GB + LG 22" FullHD monitor
- Sapphire Nitro+ RX6800 16Gb
- MSI Thin i5-12450H, 15.6 IPS 144Hz, 1Tb M2 ssd, 16GB DDR4 2x8GB, Geforce RTX 4050 6GB+ 3év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest