Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz
metalbambi
üzenetére
Szerintem 12,7-es, legalábbis az enyémbe az jó.
-
törölt tag
válasz
metalbambi
üzenetére
Csak ezt találtam ,de így sem tudtam megcsinálni ,hogy jó legyen.
"Ok so I manage to solve the issue. Here's what I did. First I remove all partitions from the HDD. Then I remove the HDD from the computer. Then I boot it and enter the bios. I reset all to default. Reboot again. Go back to bios, disable fast boot and secure boot and put it in UEFY or Legacy mode. Save and shudown the computer.
Put back the hardrive, boot the computer, went to bios and override the boot sequence to start from the DVD player. Install Windows 8. The computer rebooted by itself and everything Work Fine.
Now I have a new boot option in bios that says Windows 8.
I just don't understand why removing the HDD solve the problem but it worked"
Csorbi @ Köszi utánanézek,hátha összejönne. Érdekes mert így még nem jártam pedig jó pár telepítésen túlvagyok.

-
törölt tag
válasz
metalbambi
üzenetére
Persze mindent beállítottam már,de csak Bios Boot Override-ban hajlandó elindulni. Esetleg van valamilyen segédprogram BIOS frissítésre?
Köszi
-
DeltaPower
addikt
válasz
metalbambi
üzenetére
Nekem megtalálta, beírtam sw updaterbe hogy "np350e7c", kiválasztottam az "NP350E7C-A01UK"-t és a win8-as részlegben ott volt a settings.
-
lsc
nagyúr
válasz
metalbambi
üzenetére
-
csasaKKP
senior tag
válasz
metalbambi
üzenetére
Csak HDD vagy ODD helyére tehetsz SSD-t. A PCI-E csati is foglalt, WLAN kártya miatt.
-
Mikisys
őstag
válasz
metalbambi
üzenetére
Én nem frissítek semmit a gépemen, pedig már két éves elmúlt.
Nem töltök le semmilyen újabb drivert, miegyebet, "update-et" sem végzek semmin, prímán működik.
Bármilyen új, frissítésnek látszó és erősködő cuccot azonnal letiltok, nem hagyom letöltődni, mert nincs rá szükségem. Majd egyébként is Én döntöm el, hogy mit telepítek, frissítek, tehát minden automatikus frissítés letiltva.
Szeretném minél tovább hibamentesen használni a gépemet, ezért neked és a többieknek is ezt javaslom.Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad.15,6",FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)16-32GB RAM,256-512SSD
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 32GB 512GB magyarított (lézerezett) ujjlolv IR kam gar
- HP ENVY X360 / TOUCH FHD / Ryzen5-4500 / 8GB DDR4 / 512gb NvMe SSD / WIN11
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- MunkaGÉP HP STUDIO / i7-6700hq /16gb ram / 256gb NvMe SSD / NVIDIA 4gb dedikált / Világitó Bill
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest