Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz Celtis #101508 üzenetére
A szervizmenüben is lehet kalibrálni, a gyárban ezt megteszik, egy rakás TV értékeinek összehasonlításából tudom. Általában egy bizonyos idő alatt elkészült darabokat (100-200) ugyanazokra az értékekre állítanak, nyilván egy nagyon gyors mérés alapján. Ez afféle AS - ahogy sikerül - módszernek tűnik.
Látogass el valamelyik gyárba és ott érdeklődj!
Az is tény, hogy még a legprofibb műszerrel is lehet fals a kalibrálás, ha a kezelője nem ért hozzá. De aki évek óta azzal foglalkozik, sok 100 készüléket kalibrált, bátran összehasonlíthatja az archivált értékeket, releváns következtetéseket vonhat le belőlük.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Flashget
félisten
válasz Celtis #101508 üzenetére
Az alapja a D,E,F széria kiadott tévéinek, hogy amint megtörtént az első bekapcsolás a Filmmód volt az egyetlen nézhető gyári beállítás, de még ezen is kellett javítani, viszont a legkevesebbet, hogy nézhető legyen. A többi opció a nézhetetlen kategória.
Amire Te gondolsz az ezen belüli apróbb változtatások amik az egyik tévénél jó de ugyanaz az érték másik de azonos modellen nem.
És mint írtam a Filmmod volt amit kalibráltak 1,5 órán át, mert azon kellett a legkevesebbet változtatni a tökéletes képhez. Fehéregyensúlyt nem lehet csak műszerrel beállítani.
Hogy a H szériától mit változtatott a samsung nem tudom, de az itteni beírások alapján már nem a Filmmod a javasolt.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest