Hirdetés
Aktív témák
-
kutkut
addikt
Más: Mi2 vs iPhone5
Hát, fakóbb a képe, mint a szifonnak, de szerintem egész tűrhető. A vége felé a csaj mintha halott lenne a Mi2-n, a szifonon azért van egy kis színe. Mondjuk, egy amoledet mellérakva meg azon halott... talán, a kamera is csal egy picit. Kb az i4/i4s szintjére saccolom a kijelzőjét. Pl ez alapján. Bár, ezen látszik, hogy nem tökéletes, de a meizunál nem kicsit jobb.
Kamera is gyengébb, az szerintem One X szint, talán (remélem) annál egy fokkal jobb, bár ez nekem úgysem elsődleges szempont.
A benchmarkok szerint sebességben is jó eséllyel indulhat az i5 ellen, no nem mintha az én felhasználási szokásaimnak nem lenne elég a 2 magos S4...
Üzemidőről ennyit tudok: [link] szóval, kb semmit
Tipp: standby, 2G telefonálás, zenelejátszás, videólejátszás, net (kérdés, hogy wifi vagy 3G)
Nem a legjobb, de ár-érték arányban nagyon ott van szvsz.Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz bruti01 #32012 üzenetére
Talán nem is baj. Nálunk sokkal drágább lenne.
sagit: Jó, nyilván az is számít, de azért arányosan nézve még mindig van különbség.
(#32013) sagit: Mondjuk, szerintem ez csak a gyenge optimalizációt mutatja... Mintha folyamatosan pörgetné a procit. A sebességgel nincs is baj, de azért jelentősen alacsony ez az üzemidő.
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
nggabi
félisten
"szenyor dzsíííí"
-
FET-MEN
veterán
-
sdd2
veterán
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
korpicschess
veterán
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
FET-MEN
veterán
-
nggabi
félisten
-
Cyberpunk
félisten
válasz kutkut #32011 üzenetére
Hiába jó a Mi2 az átlag magyar nem fog hozzájutni. A komolyabb kínai készülékek is maradnak otthon, nem csak a gagyik. Kivéve a hüvelyt, meg a ZTE-t.
A másik meg hogy az alma egyből ráuszítaná a kutyáit, ha kilépnének nemzetközi porondra.korpicschess: agyfaszt kapok már ettől a zenétől, meg a mixeitől is.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz nggabi #32028 üzenetére
az a baj hogy ettől a zenétől az első meghallgatása során maradandó feszültség-kezelési gondokat kaptam -> ez azt jelenti hogy meghallom ennek a zenének bármelyik részét 2 mp-re akkor ideges leszek és elmegy az étvágyam is ..és azon kezdek el gondolkozni hogy milyen fegyverrel kéne elküldeni ezt a bugyuta homár hímringy0 ferdeszeműt
feszültség-kezelés:
[ Szerkesztve ]
;]
-
FET-MEN
veterán
-
Weeman1
veterán
válasz oliverkiss32 #32029 üzenetére
Kicsit le is kezelte.
R2-vel mizujs,
ma nem láttam erre.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro
-
bruti01
őstag
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
bruti01
őstag
[ Szerkesztve ]
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
R2D20208
addikt
Holt körös Szarvas : Első nap. 3 üveg Zweigelt,1 db keszeg (részletek holnap )
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
FET-MEN
veterán
Pénz & Sárm this is me
Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
Gyengék ne aludjatok péntek van
Iphone 7
Aktív témák