Hirdetés
Aktív témák
-
Iomega
addikt
válasz tariattila #5999 üzenetére
Szeles-szeles, Bunker-land irányában erősen borult, itt helyileg szakadozott felhőzet tapasztalható, kevés napsütéssel.
A levegő hőmérséklete érezhetően csökkent, az elmúlt 24h -hoz képes. Jelenleg nem tudom meghatározni a pontos szélirányt, talán nyugati-északnyugati lehet, néha erős lökésekkel.
Jelenlegi csapadékszint 0mm.
A levegő páratartalma.[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
twine
veterán
válasz rankesz #6000 üzenetére
Nagyon jó gondolat,,át is villant az agyamon ez a verzió is,,csak mostanában ha megnéztem szinte bármilyen "távolsági" utazást, alig volt olcsóbb mint, ha autóval mennék...Két embernél már olcsóbb az autó, mint a távolsági közlekedés
De (most jutott eszembe) elvileg van nekem valami közalkalmazotti féláras utazási lehetőségem,,, meglátjuk[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
-
twine
veterán
válasz tariattila #5999 üzenetére
Viccelsz...nigerekkel tekertetjük a sugárhajtóművet
Egy másik brigádot meg beszerelünk a futómű helyére "tutiamifix" alapon, ha beragadna a futómű,,,legyen aki végigszalad a géppel a leszállópályán[ Szerkesztve ]
-
-
twine
veterán
válasz rankesz #6014 üzenetére
Na menjé' teee......!!!
Elhiszem én elhiszem,,,de 8:54-nél meg mi van abban a videóban?Hol van a sírva, fetrengve, gurgulázva röhögős smile?
(Na jó befejeztem,,,,jó bulinak tűnik,,,,,!
Amúgy meg múlt hétvégén egy tarviparty-n diszkóztam,,,szvl egy szavam sem lehet )[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Smani
senior tag
-
bok92
addikt
Köszi szépen srácok!
A vizsgát sajnos buktam,mivel fortuna ma nem volt mellettem...(24 tételből 20at megtanultam, de a tanár a 21.et kérdezte... )Na mindenesetre vizsga után gyorsan 3 vodkát lehúztam, és a kedvem is jobb lett...
-
Weeman1
veterán
Ismét jó napot.
Sagit
Jó lett a felirat?Xiaomi 11T Pro
-
sagit
veterán
Fogtam 1 madarat [link]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-