- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
geza844 #39994 üzenetére
Nem vagyok nagy "romolós", összesen talán 4 rom lehetett eddig a telómon. Kernelből sem volt sok, mert szinte mindegyik hamar elvérzett. Ezért nem nagyon ismerem a kernelek lehetőségeit. Csak a Dorimanxét, mert ez ütötte meg a mércét. Erről se várj tőlem részletes leírást, mert a beállítási lehetőségeit taglaló írás hosszabb lenne, mint a teló használati leírása. A lényeg, hogy a Siyah "folytatása". Ezért az ott megszokott módon, van a kernelhez egy STweaks nevű alkalmazás. Ezt ugyanúgy kell megnyitni, mint bármelyik másik alkalmazást és ezzel lehet a kernel beállításain módosítani. A governorok, egyszerűen megfogalmazva olyan algoritmusok, amik azt befolyásolják, hogy a teló processzormagjai, grafikus processzora, stb. hogyan reagáljanak egy-egy szituációra, felhasználói eseményre. Gugliztam egy leírást, ami nem mai, nem tudom, hogy milyen telóhoz készült, de a Dorimanxot ismerve, nagyjából benne van a lényeg. Annyit tennék hozzá, hogy Dori automatikusan tudja váltani a governorokat. Ha ezt manuálisan szeretnénk megtenni, akkor ki kell kapcsolni ezt a funkciót. Talán JB -től van API a governorokhoz, azaz külső alkalmazás is képes váltani ezeket. Célszerű ilyenre vmi automatizálót használni, ami a mi elvárásaink szerint kapcsolgatja a teló funkcióit. Nyilván mindenkinek megvannak a bevált alkalmazásai. A legismertebb automatizáló a Tasker, de ez eléggé pilótavizsgás. Én az E-Robot, Elixír2 párost használom. Ilyen automatizálással a governorokon kívül is sok trükköt meg lehet tenni. Pl. kikapcsol a kijelző, akkor leállítja a szinkronizálást, vagy akár a teljes mobil adatforgalmat, aztán időnként visszakapcsolja, hogy "körülnézzen", érkezett -e vmi új. Vagy automatizáltan letilt alkalmazásokat (mint a Titanium fagyasztás, vagy a Greenify). Így azokat nem kell "kilőni", hisz el sem tudnak indulni. Vannak olyan alkalmazások, amik egyben "Tasker pluginok". Ezeknek a működését lehet közvetlenül az automatizálóból vezérelni. A Playen ezt fel szokták tüntetni az alkalmazás leírásában. Ezeket a Tasker pluginokat az E-Robot is tudja kezelni. Szóval rengeteg eszköz áll rendelkezésre, hogy kis ügyeskedéssel optimalizáljuk, személyre szabjuk a teló működését. I' Love This Game!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűnyíró topik
- Hálózati / IP kamera
- Elite: Dangerous
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest