Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
medium84
aktív tag
Na most hogy tisztában vagyok a használt telefonok árával (a jó telók még így is rohadt drágák) úgy dönöttem Galaxy Ace jó lesz. Majd e-bayről rendelek valami cuki virágos tokot és kész. :d
-
medium84
aktív tag
Szasztok!
nekem egy S2 van, azért írok ide, de most nem ezzel kapcsolatban. Páromnak (lány) szeretnék venni egy samsung tapis telefont, egyetlen kikötésem az lenne, hogy ne sima LCD legyen a kijelzője, mert az nagyon nem jön be. Az S és az S2 mellett miben van még amoled?
-
medium84
aktív tag
Hello.
Kies telepítéskor Error 1711-es kibakódot dob. Win7 X64 Enterprise SP1 (BIE) alatt. Help!
Valami TEMP írási probléma lehet, de nemtom hogy orvosoljam. -
medium84
aktív tag
Hello
Melyik a legjobb Samsung BT headset? Nekem a hangminőség és a hangerő a lényeg, sokszor dolgozom zajos környezetben.
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Billentyűzet gondom van
- Politika
- EA Sports WRC '23
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest