Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Aktív témák
-
JUmbozorzje
tag
Sziasztok,
Nem olyan reg valaki belinkelt egy Fem tokot. Akinek van vagy mar latta eloben annak mi a velemenye rola?szep?
egy linket is megkoszonnek
**Saumsung Galaxy S II**
-
znagy69
őstag
válasz JUmbozorzje #39703 üzenetére
Kereső? Sógi több képet is felrakott.
-
C.Brigante
veterán
halihó!
tegnap csináltam pár felvételt. 720p használom sztem nem sok értelme van az 1080p nek, nincs annyi különbség a kettő közt minőségre mint amennyivel nagyobb helyet foglal....na de amit észrevettem, h felvétel közben gyakran fókuszálgat és ilyenkor homályos olykor olykor a felvétel. ez normális így vagy lehet ellene tenni?
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
trobi28
addikt
válasz C.Brigante #39714 üzenetére
Ez normáli ,mondjuk én azt vettem éssre hogy 720-ban ritkábban fokuszálgat meg még annyi hogy kernele válogatja,van amelyiknél finomitottak rajta.
Én most a void.echo+ használom ,ezzel ritkán homályosBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
crane75
senior tag
válasz SzlobiG #39693 üzenetére
Ehhez hasonlót vettem, csak gyári Samsungot. Műanyag a keret, a hátulja szabad, az eleje (bőr?)pedig flip-szerűen ráhajtható. Nagyon szeretem, 6900 HUF. Képet sajna nem tudok róla linkelni, de ajánlom mindenkinek
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
Robertoq
őstag
Tapasztal-e már valaki olyat, hogy pl GMail nem szinkronizál? 2 hete vettem észre a problémát, pár napja frissítettem (by Kies , de azért sikerült ), azt követően megjavult, de tegnap reggel újraindítottam és azóta megint csak akkor jönnek le a levelek ha kézzel frissítek, hiába van bepipálva az automata.
[ Szerkesztve ]
-
-
WaterWave
veterán
-
SzlobiG
félisten
válasz C.Brigante #39717 üzenetére
Normális pont azért fókuszálgat, hogy ha közeli felvétel van akkor úgy állítja be, de ettől pont hogy nem kéne homályosnak lennie.
-
mogyesz
aktív tag
válasz Robertoq #39718 üzenetére
Nekem múlt héten játszotta ezt, pont a gmail progi frissítése után. Uninstall, majd feltettem a régebbit, aztán újra frissítettem, és azóta jó... Kissé értetlenül álltam...
Más:
Az normális, hogy az Android operációs rendszer 50% használattal vezet? 6.0 órája vettem le a töltőről, és 58%on állunk. Használva alig volt...
[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
válasz SzlobiG #39721 üzenetére
Ez így van ahogy mondod tehát élesebbnek kéne lennie de azzal van a baja a vasnak amig ez az élesítés (fokuszálás) lezajlik,tehát ha távolról valami közelire irányitod akkor addig homályos amig fokuszál és az a baj hogy ez az idő csak növekszik rossz fényviszonyok között
mogyesz: azért az vezet mert nem használtad modjuk a kijelzőt,ha be lett volna kapcsolva sokat akkor az vezetne.
[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Varszegig
veterán
-
SzlobiG
félisten
válasz mogyesz #39726 üzenetére
S1-nél is volt ilyen bizonyos alkalmazások ragadtak be a feladatkezelő nem mutatta, de az akku használatnál az oprendszer volt elől, sok bosszúságot eredményezett ez. Ha újra indítod a készüléket akkor megjavul addig ameddig nem indítod el megint azt az alkalmazást ami ezt csinálja.
-
Joe bácsi
őstag
Valaki használ itt Exchange levelezést? Főnököm telóján az istenért nem bírjuk beállítani. Mindent jól beírunk, de akkor sem jó neki vmi!
Plusz amióta a főnököm frissítette a telót, azóta ha belép a tel.könyvbe nem bír onnan kilépni. A híváslistát és ott benne mindent tud nézni, csak kilépni nem. Csak a restart segít rajta!Ötlet ezekre?
Valami egyszerű, magyar jegyzet progit tudtok?
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Milyen védőfóliát ajánlanátok a telefonhoz? Tud valaki segíteni, hogy hol találhatnék megfelelőt jó áron?
-
Zsoó
tag
-
furio
aktív tag
Kis segítségre lenne szükségem. Miért van az, hogy ha 2.3.4-es ROM felett vagyok, CF Rootolok, majd felrakom MIUI-t CWMből, akkor Boot-Loop a végeredmény?
Csak akkor indul el, ha felrakok neki egy Siyah kernelt, abból se mindegy melyiket, vagy pedig egy 2.3.4-es kernelt... 50 féle változatot kipróbáltam, mindenféle wipeal, 2.3.6-os romig, de mindig boot loop ha sima cf-rootos kernellel tolom. Help me out.
Lorem ipsum dolor et sit amet
-
F-ECT$
titán
válasz mogyesz #39722 üzenetére
Az android op rendszer akár 70%-ig is elmehet, ha nem használod a telefont.
A siyah kernel elrejti ezt, ott 10% alatt marad az aos, viszont a fogyasztás megvan, csak nem jelzi ki. Ettől egyébként a többi adat is fals lesz, nálam pl ez azt jelentette, hogy az akku adatok szerint 4-5 perc kijelzőhasználat evett meg 1%-ot, pedig ez valójában 7-9 perc.
Én 6.5 órája vettem le a telefont, jelenleg 90%-on állok 11 perc telefonnal, és 17 perc kijelzővel.
Tedd fel a betterbatterystats-ot és nézd meg, hogy mi tartja ébren (wakelocks) a telót.
Dive ever, work never.
-
mogyesz
aktív tag
válasz Varszegig #39735 üzenetére
Csütörtök óta semmi újat, azóta nem volt baja, ma hülyült meg. Restart természetesen volt, több is. Kifagyasztás után eltelt kb. 1 óra, 2%-ot esett. Az előzőekhez képest ez elég jó.
F-ECT$: felraktam, egyenlőre semmi gyanús, és a %-os értékek is alacsonyak (Partial Wakelocks 0,7% gsm a legmagasabb érték, kernel wake: vbus_present 7,8%, svnet-dormancy 4,9%, SVNET 3,3%) De hogy ebből mi-micsoda... :-)
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
A better battery statot nem kéne látnom a futó szolgáltatásoknál?
Ha megnyítom és nyomok ugye egy visszát, akkor kilép belőle...
Tehát attól még fut a háttérben vagy hogy is van ez?
Eddig a system panelt használtam....De most ki szeretném próbálni ezt is...Pls help me -
F-ECT$
titán
Magától gyűjti az infót, nem kell sem elindítani sem leállítani.
Ha ráböksz és kiválasztod a wakelocks-t, akkor látod sorrendben, hogy mi tartotta ébren a telefont. Nálam most a 3gw.ServiceLifeCheker "vezet" 142 másodperccel, ami 0.5%. (Kb 7.5 órája megy a telefon.)
Dive ever, work never.
-
Sógi
addikt
-
vtommy
aktív tag
Valameik nap írta valaki, de megerősítem, énis találtam egy hajszál repedést a fém kereten ismét nemvettem volna észre ezt se, mint pl a kijelző hülyeségeit(sárgulást stb) is, ha nem fórumozok
[ Szerkesztve ]
-
tomi6600
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy a kp2 romon működik minden alap funkció?
+ a GTA 3?Üdvözlettel: Tamás
-
Sógi
addikt
válasz vtommy #39744 üzenetére
Sztem az nem hajszálrepedés, hanem ott foltozták össze a müanyagot vagy csak egy kis "reszelék" Fémkeret? Sztem az müa...
Dobj róla egy képet, meglessük, kösz(#39747) nbukta77: Aha nagyon gáz telefon, egy nagy hibahalmaz az egész, én már nem is ajánlom senkinek
(#39748) C.Brigante: Én sem bírok leszokni róla, nagyon nagy rom!
[ Szerkesztve ]
-
nbukta77
addikt
válasz tomi6600 #39745 üzenetére
Ahogy látom elég sok a gond az sgs2-vel. Kijelző,repedés. Még jó hogy 150 ezer dominóban és most vettem egy hete.
C.Brigante, pzstm
Nem leszóltam a telót. Csak azt irtam,hogy ezekre a hibákra ahogy olvasom sokan panaszkodnak.
Nekem egy 150 ezret készülék ne repedjen el és ne haljon meg a kijelzője. Persze gyártási hiba mindenhol előfordúl.A tömeggyártás átka.[ Szerkesztve ]
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
C.Brigante
veterán
az a bajom ezzel a revo hd rommal, h olyan qrva jó, h bajban leszek ha kijön az official ICS!
nbukta77: Mai viszonylatba ennek a telefonnak közel sincs sok baja szvsz! Sőt!
Nézz meg egy lg optimus 2x sajnos volt szerencsém hozzá, na az a telefon ehhez képest egy kimondott ganékupac!konkrétan egy hibát sem tudok mondani!
[ Szerkesztve ]
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
Aktív témák
Hirdetés
- Minden ami hőszivattyú
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
- Spello vezezeték nélküli töltőállomások kedvező áron a Superial.hu-tól
- Kártyafüggetlen, újszerű Google Pixel 6a (6GB/126GB) eladó, 1 év garanciával!
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S24 128GB Fekete. TRU8149
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Huawei P30 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest