Hirdetés
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
dancsuri
veterán
a Marketen ha valaki még nem ismerné Magyar Alkalmazások.apk szinte minden Magyar program 1 alkalmazásban
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
fecs
senior tag
Csináltam egy badarságot.
Leomar 2.4-es ROM-jában (amit egyébként erősen ajánlok ) ki akartam cserélni az akku-kijelzést. Felülírtam a framework-res.akp-t Root explorerban. A műtét nem sikerült A telefon megzavarodott. Nem fut rendesen semmi, kilép minden programból. A készülék erősen melegedik. Kivettem az aksit, most kikapcsolva töltöm.
A biztonsági mentést nem tudom visszaállítani, mert addig lefagy minden olyan progi, amivel próbálom csinálni.
Mit tegyek? Odinnal rakjak fel egy gyári firmware-t? Köszönöm előre is!Pixel 6a
-
P3Dr0
senior tag
Emberek! Nekem lenne most egy custom rommal kapcsolatos kerdesem.
Mit tudtok ajanlani amivel jol birja aksi idoben a telefon? (lehetoleg ne ugy,hogy 500Mhz en ketyeg a CPU)
Letezik absz. favorit rom?
Annyi fajta ROM van hogy komolyan nem igazodom ki rajtuk. Eddig csak gyari ROM okat hasznaltam ezert lennek kivancsi hogy van-e es ha van mennyire szamottevo az elteres.
(jelenleng KG6-ot hasznalok ninphetamine 2.0.5 -os kernellel)
Mielott neki allnek romolni cwm ben mentem a jelenlegi allapotot. -
fecs
senior tag
Mentésem a Titanium Backup-pal van szerdai. A személyes dolgaimért nem aggódom.
Recovery módot bebootolt telórol lehet csak elindítani. Annyira ugyanis nem áll fel a rendszer, hogy a restart in recovery parancsot ki tudjam adni.Pixel 6a
-
dancsuri
veterán
ha már volt bocs
Cognition S2 v1.32 Changelog: (Coming Soon)
Ninphetamine-2.0.5
Fujutweaks (2.3.5 (GRJ90) app_process & system_server (similar to fugutweaks, but newer, custom built, smoother))
Odexed Framework
Odexed Browser (Hardware accelerated)
JKay Deluxe (w/permission)(#16505) P3Dr0
a mai nap ennek a "favorit" témának a vitájával telt, nézd ét a mai nap írásait és válassz (mindegyik jó)[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
Leomarra kaphatok egy linket?
Telefon kikapcs-fel/le gomb+home+on/off gomb hosszan, le-re dl mód, fel-re recoverybe jutsz.(#16490) ERPY: Go launcert most már áttanulmányozom 7végén, tudom, h jó, csak meg kell ismerni az összes beállítást és lehetőséget, amely elég széleskörű, ha jól tudom..
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
nnna megjöttem nyaralásból.666 új hozzászólás kg7 még nincs?
Ma kezdődik életed háralévő része
-
HardRic
addikt
válasz DeathAdder #16499 üzenetére
Ha rootolva vagy, akkor tedd fel a MarketEnabler alkalmazást, azzal átállíthatod a régiódat, egy Verizon US-sel biztos fog látszani.
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
Van olyan app, amivel lehet ellenőrizni az akku valós áramerősségét, pl., h egy 1800 mah-es akku tényleg annyi-e?
-
P3Dr0
senior tag
válasz dancsuri #16507 üzenetére
Sokat nem tudtam meg a mai napbol az agyon huzott telefon teszteken es a ferfi nemiszerv huzogatasan kivul....
Jo lenne egy osszehasonlitas hogy melyik ROM mit tud, mit nem.
Eleg nagy a kaosz es a zurzavar.
Pont a legfontosabb dolog amirol nem sok szo esik az az akkumlator fogyasztas es ebbol adodoan a hasznalhatobbsag.
Nem hiszem hogy egy ilyen "top" kategorias keszuleknek igy kell uzemelnie,hogy naponta toltogetni kelljen.(naponta?! neha felnaponta) XD (kinomban nevetek)
Nekem elotte galaxy 3 volt es meg par androidos telefon de azokat sosem kellett naponta toltogetni annak ellenere hogy naponta tobb oras hasznalat alatt sem merult szamottevoen az akkumlatoruk.Ez tobb mint idegesito pedig azok nem "top" telefonok voltak.....
Ha ez a telefon ennyit tud nem tudom mas jelzovel illetni mint sz@r es eleg hamar megy majd a sullyesztobe...
Jo lenne ha a Samsung megtanulna vegre telefont gyartani.(tobbi model sem tokeletes van amelyiknel a GPS halt meg...)
Nem valami nagy fun minden nap flashelni a telefont es gorcsolni vele.
Remenykedni "talan ma estig mar siman kibirja normal okostelefonhoz melto hasznalattal" nem pedig fiokba dugva nezegetni mikor dönt standby rekordot.
Kulonbozo programokkal mint a setcpu allitgatni CPU speedet levenni még a super amoled kijelzo fenyet is minimalra allitani stb...stb.....
Jo lenne mar hasznalni is ha mar ennyi penzt kiadott az ember ezer a bughalmazert........Bocs a hozzaszolasert csak lassan de biztosan fogy a turelmem es a belevetett hitem hogy ebbol lesz-e valaha normalis telefon.....
Mig ezt a hozzaszolast megirtam 3%-ot esett a toltottseg.
Legfrisebb KG6 ROM + ninphetamine 2.0.5 kernel. F@sza..........
-
Laraxior
titán
Minek is vettél ilyet akkor? Nem is gondoltad a boltban hogy a 4.3" villámgyorsan le képes szívni az akkut? Szerintem meg olyanmindegy milyen rom,meg miegymás van a telefonon. Oké hogy jobban lehet optimalizálni, de az attól még akksi marad, max egy órával tovább bírja.
Ha telefonálni akarsz akkor vegyél egy 3310es"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
fecs
senior tag
Itten van egy link Leomar friss ROM-jához. Garantálja a gyors letöltési sebességet.
Érdemes felrakni hozzá a Revolution Rom Kitchen app-ot a marketről. Ezzel lehet testre szabni a ROM-ot, illetve érkezik üzenet a frissítésekről.[ Szerkesztve ]
Pixel 6a
-
Sógi
addikt
(#16522) fecs: Kösz xda-n csak a KE8-ast találtam (csak béndzsázás volt, mert most megtaláltam), csodálkoztam is
Kérdés: full wipe-os? Ez az app jól hangzikGSMarena I9100/I9000 akkuteszt:
"Videolejátszási teszt:
• Samsung I9100 Galaxy S II - 08:05 h
• Samsung i9000 Galaxy S - 07:25 h
Képernyő áramfogyasztás:
Egyébként úgy döntöttünk, hogy ellenőrizze, mi a különbség a nagyobb kijelző miatt, így tudjuk, mekkora a hiány a Galaxy S II arcok indításkor, és itt az, amit találtunk. Mi zárva a kijelző fényerejének beállítása 50%-os és az automatikus kikapcsolás le van tiltva. Az akkumulátor lemerült mindössze 11 óra és 10 perc.
Webböngészés:
• Samsung I9100 Galaxy S II - 04:59 h (Opera Mobile böngésző)
• Samsung I9100 Galaxy S II - 04:22 h (stock böngésző)
• Samsung i9000 Galaxy S - 04:06 h
Készenléti idő:
Az utolsó akkumulátor teszt mi volt a készenléti idő. A használat nincs semmilyen, a Galaxy S II futás előtt 9 napig, hogy kikapcsolt. Most ez egy tisztességes eredmény, de közel sem a 25 napos által ígért Samsung."[ Szerkesztve ]
-
HardRic
addikt
Lol, kikapcsolás előtt az akku 55%-on, bekapcs után 26!
-
Prien
addikt
Telenoros új tulajok figyelmébe! Tegnap a Kies frissítést jelzett, KE7-re. Rányomtam, lejött, probléma nem volt.
A kevés is több a semminél.
-
bepe79
addikt
Sajnos máris belefutottam egy Android vagy TW4 bug-ba, jelesül ebbe, amibe már más is: [link] Tehát nem tudok yahoo fiókot beállítani, mert az én acc-om is alulvonást tartalmaz, és ugyanazt az üzenetet kapom, mint a srác a külföldi fórumon, hogy nem jó a felh. név vagy a jelszó. De jó, ahogyan ő is, simán, böngészőről, mondjuk PCről ugynaz működik. Mi a teendő? Van valami megoldása ennek?
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
DjBlero
őstag
üdv mkinek
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
F-ECT$
titán
Hátha újdonság még valakinek: a market-ből letöltött skype is tud már video telefonálni.
Dive ever, work never.
-
dancsuri
veterán
ezt az oldalt mentsd el SGS II custom list ezek a linkek a romkészítők oldalára mutatnak
-
Sógi
addikt
válasz dancsuri #16531 üzenetére
Kösz Mentve!
(#16522) fecs: nagyon nagy ez a leomar Ez a rom kitchen hozzá, le a kalappal, h ilyen gyorsan tudok rom témát cserélni, dialer témát, market témát, egyéb alkalmazásokat (cwm, new market, egy rakás widget, no battery sound, no boot sound, samsung boot anim, enabled/disabled bln, silent camera, call rec, wifi sharing) és kerneleket hozzátenni a romhoz, ilyet még nem is láttam
Ahogy azt írtad, akkor ez folyamatos frissítés alatt van?
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz Flashhh #16534 üzenetére
Full wipe-os, igen
De ilyen fejlesztést még nem láttam, beállítod/testreszabod, h mit szeretnél, letölti automatikusan, kilép recoverybe és install automatice...Nem kell szenvedni, meg keresgélni, csak bökdösöd amit szeretnél és az a revolution rom kitchen app megcsinál mindent, sőt meg tudod nézni, h mi az ami (screenshoot van a témákról, tárcsázokról...) Csak adatkapcsolat vagy wifi kell hozzá..
Azért nincs tele még, mert béta, de, ha ez beindul akkor
Feldobtam rá a revromkitchenből egy ninph205-öt, nagyon szalad a kicsike![ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
jig-eltem a telot... hát nagyon zsír DDDDDDDDDD
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
rjg
őstag
Amit írtál, pláne a nálad fent lévő ROM-mal, az messze nem normális. Az, hogy este töltőre kell tenni, napi ~ 4 óra kijelzőhasználat után, az szerintem normális. Nekem ez a harmadik androidos telefonom egy Hero, majd Blade után és azt kell mondjam, hogy a jóval erősebb proci és nagyobb kijelző mellett is legalább annyit, vagy többet bír akkumulátor időben, mint azok. Javaslom, tegyél fel valamilyen akkumulátor monitorozására alkalmas app-ot és nézd meg, mi az, ami feleslegesen megy, fogyaszt.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
DeathAdder
veterán
-
dancsuri
veterán
válasz DeathAdder #16539 üzenetére
ha gyári romot raksz persze eltünik minden buhera ,a nyomaival együtt
-
72mviktor
senior tag
Szinte szóról szóra ezt akartam írni.Maximálisan egyetértek,blade után pont így érzem
(#16539) DeathAdder
Ha feltettél egy kg6-ot repartal akkor naná hogy eltűnt a superuser,sőt minden más is mert most akkor van egy alap romod root nélkül.
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
DeathAdder
veterán
Értettem.
De a KG6-osra felrakhatok most egy root kernelt?
Ha igen akkor melyiket? -
fireman3
tag
-
rjg
őstag
válasz DeathAdder #16543 üzenetére
Az 5-ös hozzászólásból a KG6-ra valót.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
72mviktor
senior tag
válasz DeathAdder #16543 üzenetére
Pl innen az utolsót:Kg6 root
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
fecs
senior tag
Én már korábban is használtam Leomar Rom-ot, de ez a verzió a Revolution app miatt igazán érdekes.
Teljesen jól leírtad a kitchen cucc működését. Én még annyit tennék hozzá, hogy van lehetőség a stock (gyári) verziók visszarakására is.
Frissítésről akkor ad információt, ha magát a Revolution app-ot megnyitod. Az XDA-s fórumon állandóan nyaggatják, hogy mit tegyen bele, úgyhogy frissül rendesen.Pixel 6a
-
sajp63
tag
Erre valaki?
-
DeathAdder
veterán
Köszi
-
Sógi
addikt
Nagyon örülök egy ilyen jellegű fejlesztésnek
Már nagyon kíváncsi vagyok az új cuccokra, majd bökj meg, ha van vmi
Azon flesseltem, h criskelo blue témája is benne van, fel is toltam egyből(#16548) sajp63:
1.Nem értem, h miért KG5-öt akarod feltenni? De igen, egyfájlosat bármire feltehetsz...
2. EFS-t a KE2 rootnál egyből menteni kell!
3. Nem kötelező/kell...
4. Milyen backup-ra gondolsz?
5. Restore-al abba az állapotba kerül, ahogy lementetted a romot.
6. Milyen kernelt? Gyárit vissza?
7. Nem vágom miről van szó[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 13 Pro Max 512GB
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 15 Pro 128GB EU modell ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Iphone 8 64GB eladó. (TELEKOM FÜGGŐ)
- iPhone 12 64GB Független Fekete (Szép Állapot, 84% Gyári Akku)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest