Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Aktív témák
-
Csabi42
tag
Jó estét. Voltam ma szervizben, s a héten hozzák az új kamerát a telcsikémhez. Belátták,hogy valami nem stimmel...
"Ne feledd, hogy van, amikor a csend a legjobb válasz!"
-
R2D20208
addikt
válasz milanmylo #17145 üzenetére
Köszönöm kedves szavaidat...SGS nél, kb 5-6 embernek segitettem a romolásban. Soha hangsulyozom SOHA egy romolást nem rontottam el. Ha megkérhetnélek, csak egyetlen ilyen hsz- em linkelj ide, ahol gondban voltam romolással kapcsolatban. Köszönöm. Veled téma tárgytalan...
A jóindulatú embereknek meg köszönöm a segitőkészséget !
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
Laraxior
titán
válasz R2D20208 #17203 üzenetére
él a kütyü?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
WaterWave
veterán
dancsuri... launcher ex-el mit változtatsz meg a batista romon?
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
noxon
őstag
Hello!
A litening 5.0-ra rá lehet tenni a ninephatime 2.0.5-öt vagymitWe live in a simulated world...
-
F-ECT$
titán
válasz F-ECT$ #17092 üzenetére
Letöröltem mindent a telóról. Rendbe tettem a címtárat gmailben. Most ha bekapcsolom a szinkronizálást, akkor ezt írja telefon: "Túl sok Névjegyek törlés". Mintha a telefon le akarná törölni az összes névjegyet a gmailről. Hogy lehetne rávenni, hogy inkább a gmailről szedje az adatokat?
Dive ever, work never.
-
DeathAdder
veterán
Na feltettem kipróbálni a Batista70 3.4-et, elsőre jobban tetszik kinézetre a Criskero ,de majd meglátjuk mit nyújt használat közben is.
Ám volna 2 kérdésem:
1- Amikor elidult Batista és kapcsolódtam a netre, örömmel vettem észre,hogy automatikusan kezdte szedni azokat a progikat,amiket az előző rom on használtam. Ehhez valami beállítás szükséges, vagy Batista kiváltsága ez? Azért mert Cris nem töltött le semmit sem, amikor feltettem a gyári KG6 után
2- Ajánlatos feltenni egyéb kernelt vagy jó ami alapból települt rá?
-
P3Dr0
senior tag
válasz Phobion #17211 üzenetére
Van egy hiba a kameraval kapcs. ami idegesit hogy amikor megvettem nem volt ilyen.
720 es 1080 as modban neha megakad a felvetel es vagy leesik a 30 fps a felere.
Altalaban gyengebb fenyviszonyok kozott figyelheto meg es eleg idegesito mert a video hasznalhatatlan.
Egy megoldas van ha az ember az exposure -2 re allitja 0-rol.Sotetebb lesz a video de folyamatos.
Nalam regen ilyen hiba nem volt csak egy ideje jelentkezik.
Ami gyanus hogy amikor recovey modba teszem a gepet (pl.cwm 2.0) a reboot elott pattogni kezd a kamera 2-3 szor..... lehet az tett tonkre valamit.
Mar az xda-n is foglalkoznak a dologgal de meg nincs megoldas.......(bizom benne hogy nem hardware hiba)
Mas: fogyasztas: Sokat teszteltem es arra a megalapodasra juttottam,hogy ha opera mini-t hasznalok bongeszesre lenyegesen kevesebbet fogyaszt a telefon.(samfirware KG6+ninphetamine 2.0.5)
Igaz nincs benne flash de ha valami kell akkor mas bongeszoben meglehet nezni.
Probaljatok ki az opera mini vel kevesbe is fog melegedni bongeszes kozben a telefon. -
F-ECT$
titán
válasz DeathAdder #17214 üzenetére
1. Ezt a google szinkron csinálja.
2. Jó az alap, bár páran lecserélték.
Dive ever, work never.
-
sippet
senior tag
válasz ForRedGlory #17177 üzenetére
Szerintem teljesen korrekt az 1. hsz, én nulla háttértudással indultam neki (előtte htc-t használtam, és ott nem kellett odin-szerű megoldásokkal szórakozni), mégis pikkpakk megvolt a root.
-
WaterWave
veterán
válasz DeathAdder #17214 üzenetére
teljesen jó)
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
válasz DeathAdder #17222 üzenetére
setcpu alkalmazást letöltöd, és ott tudod állítani
mert alapból a romfőző nem rakta bele...• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
DeathAdder
veterán
válasz WaterWave #17223 üzenetére
Köszi,megpróbáltam és ment, 1600-on lefutattam a tesztet is úgyhogy működik.
Nemtom hogyan fog viszonyulni akku evés tekintetében ,de egyelőre visszateszem gyárira míg nem "optimizálódik" az akksim és utána majd rálesekEgyébként ilyen overclock műveleteket mindenféle romon ellehet végezni? pl. a gyárin , Criskelon, stb..?
-
-
pzstm
titán
válasz DeathAdder #17224 üzenetére
ezt a setcpu-t felraktam én is kíváncsiságból de 1200 a max ameddig húzhatom a csúszkát....annyira nem is érdekes de kipróbáltam volna szívesen
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
HXY
addikt
Valaki fel tudná rakni a legújabb magyar Swype-ot?
Ha jól tudom, akkor a KE7 a legújabb, amiben benne van.
KG6-ra szeretném felrakni. -
F-ECT$
titán
-
atiapa
tag
Sziasztok!
Nektek is szaggat az SPB Shell 2D-s része?
DHD-n tökéletesen fut, sőt a Blade-emen is folyékonyabb volt.
Egyébként az összes launchernél észrevettem, hogy a 2D-s részek nem olyan simán futnak, mint ahogy kéne.
Üdv.-----Ivy-----
-
bepe79
addikt
Ha esetleg nem fóliát szeretnék venni, hanem ilyen átlátszó, minél láthatatlanabb, lightosabb tokot, akkor milyet ajánlotok az SGS2-őmhöz? Vagy nem éri meg, mert ha esik, akkor már úgyis mindegy? Bár itt volt valaki, aki a minap valhoz is vágta mérgében, és a tok megvédte.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Jadro
veterán
válasz bepe79 #17231 üzenetére
Mindenképpen ajánlott egy tok, mert ha már a keretet megvédi - ami elég sérülékeny - akkor megérte. Konkrétumot nem tudok mondani, mert most egy ilyen 2-3 dolláros átlátszó gumiszerű tokom van ideiglenesen, amit úgy kaptam. Nem túl igényes, de meglepően passzentos és masszív. Ha jobb minőséget akarsz, akkor SGP. Én ezeket nézegetem. Nem olyan olcsók, de igényesek. Mondjuk olyan bugyitokot nem nagyon láttam ami a képernyőt is védi. Egyszerűbb megoldás a fólia + bugyitok kombó.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
veterán
Üdv
Szerintetek van ilyen program androidra(camera detektor)de nem az amelyik a sebesség mérő műszert előre jelzi,hanem olyan ami a helységben lévő kamerát deríti fel. -
No.01
őstag
válasz atiapa #17230 üzenetére
En csak SPB-nel tapasztaltam ott viszont nagyon. Az egesz telefont belasitotta igy toroltem is izibe.
Ha lesz idom akkor majd a GO Launcher megy fel, de arra ra kell szannom magamgyuri2008
Csodalkoznek ha lenne ilyen... Mi alapjan is deritene fol? Egyalatan h tenne kulonbseget egty kicsi szoba es egy nagyobb kozott Szvsz hulyeseg
Jadro:
Ez nagyon jonak tunik... lehet rendelek v.milyet. Koszi a tippet
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
válasz DeathAdder #17224 üzenetére
gyárin csak 1.2 ig engedi..
cogni is azthiszem csak 1.5 ig• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
atiapa
tag
Igen SPB-vel nagyon durván szaggat, de nekem a többivel (Launcher pro, ADW, Go launcher) is bajom van. Mikor megvettem, rögtön láttam a TW4-et lapozgatva, hogy itt valami nem stimmel. Ilyen hardverrel ennek nem így kéne mennie, sok gyengébb telefon "simább".
Érdekes hogy ha átrakom a képernyőváltást valami 3D félére, egyből jobb a helyzet.-----Ivy-----
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Aki SGS-ről váltott attól kérdezem elsősorban. Szerintetek megér +60.000 forintot? Sajnos elromlott a telefonom, így gondolkozom a váltáson.
Mit gondoltok, megérte váltani?Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz korpicschess #17238 üzenetére
üdv itt is!
az sgs I egy nagyon jó telefon.
de az sgs II még jobb!
nem 2x, de mindenben egy kicsit.
minden javult, minden jobb lett alap helyzetben is. (nincs lagg, jobb kamera, vaku, tökéletes gps, szebb, nagyobb kijelző, jobb aksi...stb.)
ezt igazából nem lehet így értékekben kifejezni, de csak 2 példa:
-az iphone 3G szerinted fele olyan jó telefon, mint a 4? nem, de az ára ezt mutatja.
-egy kifutó szériás 3-as BMW fele olyan jó mint egy új típus? nem, de az ára ezt mutatja.
kb. itt is ez a helyzet.
remélem rátudtam világítani a lényegre úgy, hogy értsd." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
somnia
őstag
válasz korpicschess #17240 üzenetére
SGS-em, elállítódó színű kijelzővel - 0 Ft
Ez a megoldás érdekelne.
-
korpicschess
veterán
válasz somnia #17241 üzenetére
Hogy érted? Szerinted ezt csináljam? Aztmondták a szervizben fizikai behatás, nyomódás van a kijelzőn. Ha leszedem a hátlapot lilás színű lesz, sávosodik, ha visszarakom és megütöm kicsit a hátulját ismét jó. Most ezt használni nem túl kellemes..
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
No.01
őstag
Ennek tukreben ha van ra keret akkor csatlakozz! Megbanni biztosan nem fogod
-
dancsuri
veterán
-
HUTCHDB
nagyúr
van jó MIUI rá
szóval én nem bántam meg a cserét.
megy egy pü." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
korpicschess
veterán
Mi a legnagyobb hibája a telefonnak? Akksi mit tud? Gondolok itt arra, hogy SGS-en 5 óra kijelző az már fenomenális. Az a baj, hogy valszeg az S2 nem Samsung garis így meg nem nagyon merek belevágni.
szerk: várom azt a püt[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz korpicschess #17246 üzenetére
hibát nem tudok neked.
az aksi jobb, de nem 2x
talán kb. olyan 1/4, 1/5 idővel tovább bírja ...vagyis, ha eddig 5 óra volt nálad az 1-es üzemideje, akkor ezzel hasonló használattal, olyan 6-6,5 óra lesz." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
dancsuri
veterán
válasz korpicschess #17246 üzenetére
nincs hibálya (fizikai értelemben)
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
korpicschess
veterán
válasz dancsuri #17249 üzenetére
Olyasmire gondolok, mint SGS-nél a battery drain, szoftveres hibára. Bár nem hallottam még ilyesmiről.
WaterWave: Igen, jó nagy. Mondjuk nem sokkal nagyobb, mint az SGS tehát az nem vészes, inkább pozitív.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest