Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Aktív témák
-
Sógi
addikt
Nem emlékszem, mert nem nagyon nyúlok mostanság a proci sebességhez, de talán touch-x, de mintha dancsuri azt is 1.6-on tesztelte volna, talán batista, de ott nem néztem, rá kellene itt keresnünk a keresővel
Lehet thundkernellel megy...(#16700) Csakesz87 : Már csak használnod kell és kész
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
ha nem szeretném látni a sárga 3szöget,akk mit kell tenni?
Ma kezdődik életed háralévő része
-
WaterWave
veterán
batista 1.6 on ugy megy mint az álom, nem fagy ki,, szinte repül kerestem is a szárnyait
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Himym
senior tag
Sziasztok.
Tudna neked valaki mondani, egy jó tokot hozzá? Én valami olyasmire gondolok ami kívülről kemény belülről meg puha. Létezik ilyen? Vagy hol kellene keresni ilyen tokokat? 2 nap és megy a rendelés.
-
Mett
senior tag
sikeresen leejtettem a telót kőre. az alu káva behorpadozott rajta. lehet ilyet valahol itthon venni rá?
-
csabám
addikt
Egyelőre nem hiszem, hogy lehet kapni. De ha lehetne, sem lennél előrébb. Kijelzőstől cserélk az ilyen gondokat, mivel egyben van. Annó vettem sgs - re keretet, de nem tudták volna kicserélni a kijelző körül, mert nagy volt a veszély, hogy baja lesz a kijelzőnek a leválasztáskor.
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
Richard!
addikt
a t-nél van olyan h ha nem lehet javítani akk kicserélik. A készülékbiztosítás az ACE European Group és a T-Mobile által nyújtott biztosítás, amellyel a biztosított mobiltelefont ért káresemény esetén a készülék javításáról vagy cseréjéről a T-Mobile gondoskodik. Jogos kárigény esetén mobiltelefonját megjavítjuk, vagy ha a javítás nem lehetséges, kicseréljük.
-
-
adodaniel
őstag
Ezt a Ninphetamine-2.0.5 kernelt honnan lehet lerántani? És ha jól értem nem odinnal kell feltenni? Akkor hogy? Köszi.
-
Mett
senior tag
kösz mindkettőtöknek az infókat. kijelzővel csere sokba fájna, szerintem valahol kicseréltetem simán, ha lesz hozzá keret. garancia is kint van rá csak szerintem, vagy nemzetközi vonatkozik rá?
-
bepe79
addikt
Ti itt mindannyian UNIX / Linux guruk vagytok, hogy folyamatosan kernelt buzeráltok? Mert én még csak desktop szinten ismerkedem a PC-men a linux-al, de sosem mertem még rajta kernelt forgatni meg ilyenek. Nemhogy az újonnan vett sgs2-mön...
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Richard!
addikt
vki nem akar mostanában ebay-ről rendelni?
-
csabám
addikt
Egy kis csecsebecse 5150head kollégától: [link]
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
muveszur
addikt
Vidéken szerintem ilyet senki sem csinál, egy pesti srác, fagyalllo lehet megcsinálja. Keresd meg őtt itt a Ph!-n.
Szervíz csak kijelzővel együtt cseréli, szétszedni nem nagyon fogja a modulokat. Kijelző nélkül pedig igen kockázatos cserélni, senki sem fog rá garanciát vállalni, hogy sikerül.
-
Richard!
addikt
eddig jól vizsgázik a kg3.15 perc zenehallgatás és még mindig 100%-os az aksi
-
SANYA28
tag
válasz WaterWave #16634 üzenetére
Szia!
Nekem is nagyon bejött . Két nap után biztos, h marad egy darabig.
Más:
Sygic-ről egyre rosszabb a véleményem. Ha eltér az ember a kijelölt útról van hogy 5 mp is eltelik mire korrigálja magát, addig arra megy amit ő kitalált. A záróvonal már többször nem jelentett neki problémát, simán mutatja, hogy forduljak be a tilosba. És az utolsó húzása, hogy nem talált meg egy utcát, pedig előző nap szedtem le hozzá a térképet. Még jó, hogy nem adtam érte pénzt -
Millerchris
tag
Csáó mindenki!
Témát nagyon nehéz feltenni a telóra??? Mert kéne már valami ütős, ami kicsit csili-vili jelleget ad a telónak.
A holnap mèg messze van!
-
Richard!
addikt
milyen fóliát ajánlotok?
-
Laraxior
titán
ha valaki rendel ilyet beszállok.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Richard!
addikt
1000-1500ft ért esetleg lenne vmi normálisabb?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest