Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
hazo
csendes tag
arról mi a véleményetek, hogy neke felül egy kicsit világosabb a kép (fekete háttérnél venni csak észre)? azt hiszem ilyen jelenségről írt valaki.
-
hazo
csendes tag
Sziasztok!
Ma vissza vittem a monitorom....megint, mert tegnap 1 pixelhiba miatt cserélték. Most is kicserélték, az újat ott az áruházban alaposan megnéztük, az is rossz volt egy helyen.
Megint csere, a negyedik már jó lett 
Haza hoztam, ezen tényleg nem találok pixelhibát.
Viszont ezen olyan tapasztalok, azt hiszem ezt a jelenséget már más is írta, fekete háttérnél látszik, hogy a legteteje és a legalja a képnek világosabb. Ezzel mit lehet csinálni? -
hazo
csendes tag
Sziasztok!
Ma visszavittem a monitort az 1 db pixelhibára, nagy nehezen sikerült megtalálnom és megmutatnom az áruházban is. Kaptam helyette másikat. Haza hoztam, erre ennek egy másik helyen van egy pötty.
El hívtam egy ismerős, hogy mondja el mi a véleménye. Azt mondta, hogy szerinte ez nem pixelhiba, hanem gyártási technológiából adódik, ott fogják meg a réteget. Azt prótábáltuk ki, hogy paintben mellé tettünk cekával tiszta fekete héttérnél egy db fehér pöttyöt, és ez a pötty nagyobb volt, mint a kérdéses ''hiba''.
Mi a véleményetek? -
hazo
csendes tag
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy az új moncsin mi az amit érdemes a 3 nap alatt leellenőrizni, nehogy gond legyen vele?
Az már látom, hogy 1 pixelhibája van (tiszta fekete képen 1 kék pont), szerintetek érdemes vele visszavinni?
Előre is köszi. -
hazo
csendes tag
Sziasztok!
Én is vettem ma egy ilyen monitort.
Eddig nagyon kircsi, csak annyi beállítása van, hogy nem tudom mit állítsak
)
Egyébként ha valakit érdekel, akkor a mamutban, a saturnban még rengeteg van belőle!!! -
hazo
csendes tag
Sziasztok!
Honnan lehet letölteni TFT tesztet?
előre is köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megint csere, a negyedik már jó lett
El hívtam egy ismerős, hogy mondja el mi a véleménye. Azt mondta, hogy szerinte ez nem pixelhiba, hanem gyártási technológiából adódik, ott fogják meg a réteget. Azt prótábáltuk ki, hogy paintben mellé tettünk cekával tiszta fekete héttérnél egy db fehér pöttyöt, és ez a pötty nagyobb volt, mint a kérdéses ''hiba''.
)