Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Bile Demon

őstag

válasz Priamus #34 üzenetére

Ha analógon használod, akkor minél kisbb frissítés a jobb. A nagyobb frissítés esetén a videójel sávszélessége is nagyobb, így a kábel és elektronika ''hibája'' jobban kijön, ami abban nyilvánul meg, hogy a kép kissé szellemképes LEHET, vagy kissé el mosódhat. Ha megnézel egy CRT-t 60Hz-en, aztán ugyanazt 120Hz-en vagy ami a max amit elbír, akkor ÁLTALÁBAN elmosottabb a kép a monitor max frissítésénél, 60hz-en élesebb, bár ott meg nagyon vibrál (én ezért 75Hz-n használtam a 85Hz-s CRT-met, mielott megváltottam magam egy TFT-vel).
    TFT-nél alig van különbség a 60 vagy 75Hz között képminőségben, ha van, akkor nem kérdéses, hogy 60Hz-n kicsit jobb, de lehet, hogy észre se venni.
    Én eleinte 72Hz-n használtam, (ez is max 75Hz-s) de az INF file 72-re korlátozta ha feltettem, egy ideje már fel se szoktam tenni, mert rájöttem tök felesleges :) most éppen 59.8Hz-n megy, nem szoktam állítgatni, ennyit állít be a rendszer install után.

Új hozzászólás Aktív témák