Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Bile Demon

őstag

válasz -= CsoCso =- #12 üzenetére

Nem jár maximumon a Samsung sem, 1 vagy 2 lépcsőben veszi le a fényt, 0 és 70% között minimumon van, 90% fölött meg maximumon, ezt egy 710T tulaj nézte meg nekem.
    Engem az zavar, hogy pl 20% fényerőhöz is 70%-nak elegendő háttérvilágítás van, ami pont 3.5x nagyobb a kelleténél. Ha igaz a samsungnál az a nagy kontraszt, akkor 35% fényerőnél már tudja a 350-es kontrasztot (amit a régi TFT-m minden fényerőnél) csak egy gond lehet, hogy ilyenkor az egész kép már túl világos.

A mostani TFT-m, egy 15''-os iiyama BX3814UT. Viszont olyat találni, ami mindenben jobb nála elég nehéz :) de azért van rá esély.
    Amikor vettem 3 hónapnál tovább agyaltam, vegyek e, milyen legyen AOC, LG 1510, CTX, Neovo, ezek voltak a menők, egy éjjel 0:17-kor találtam rá (modemes idők), akkor mentettem le az adatlapját, kiolvastam, minden pont úgy nézett ki mint amire végytam (külső táp, 2 színű powerled, kocka forma, nem agyondesignolt, hangszórómentes, fehér szín, cserélhető adatkábel, menüben állítható RGB komponensek) és reggel mentem nyitásra a miklandba, rám nem jellemző határozottsággal :DDD kértem, hogy tegyék ki azt a példányt megtekintésre, amit el fogok vinni, úgy is lett.

Fényerőben nem is céloztam meg még ennyit se (ez 350cd/nm), tényleg bántja a szemem már 50%-on is a fehér, a filmeknél se szokott kelleni ennyi, legfeljebb fényes nappal nyáron, de akkor semmi se elég :)

Új hozzászólás Aktív témák