- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
dashepic
újonc
sziasztok ! remélem nincs még ilyen topic és hogy mindent jól csinálok mert eddig nem nagyon forumoztam. de ! egy olyan problémám akadt amihez én és a kis "csapatom" ( 2 fő ) már kevesek vagyunk. nem értek annyira az androidhoz mint ti. root ha szükséges akkor húzás illetve a root kihasználása inkább az én területem. nemrég vettem egy note 3 neo-t és az első dolgom az volt ( garancia nem élt ) hogy kirootoltam. illetve csak akartam mert most valami hiba történt. a szokásos cf auto root fájl csomag letöltése után odin megnyit, telefon download módba usb be odin added felirat majd tallóz és start. namost itt a mindenható odin úgy gondolta hogy most nem fog szeretni és valamit elcseszett. vagy én. ez mellékes. komolyra fordítva a szót a kedves odin barátunk addig juott hogy leválasztotta a telefont és az újra indult. itt még nem sejtettem h baj van. elsőre minden úgy tűnt mint a 2 hónappal korábbi rootnál. ámde most a telefon megakadt a samsung galaxy note 3 neo feliratnál. ha jól tudom az a soft brick. az odin látja a telefont download módba. ennek fejében elvittem egy samsung szervizbe ahol 3 óra alatt közölték h nem tudják megjavítani. én kértem hogy tegyenek rá egy sima gyári droidot de nem sikerült mivel : (!) én egy olyan rendszert akartam rátenni ami nagyobb mint amit a telefon elvisz. 4 kérdés :
1 ez miért akadályozza meg azt hogy rátegyenek egy gyári rendszert ?
2 mi az amit a note 3 neo nem visz el ?
3 hogy tettem volna rá amikor a fájl 35 megás volt és ugyanonnan szedtem le ahonnan a sima korábban rootlot note 3-hoz.
4 mit tegyek most ?olvasgattam és annyit találtam hogy csak 4 fájlos romot tudok rátenni és ezzel meg is van oldva a probléma avagy unbrickeltem a telefont. de nem találtam csak note 3ra. ami gondolom nekem a neo-ra nem oké.. nagyon hálás lennék ha számomra amolyan földi halandó számára is érthetően valaki tudna segíteni vagy lineklni. srry ha túl hosszú voltam. előre is köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- Futás, futópályák
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magisk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.26. Apple jótállás
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest