Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MegalodonS

őstag

válasz Pala #573 üzenetére

A Sakkorogramok megolik a sakkot az lehet, de nagyon magas szintre is emeltek azt.
    Portisch :R koztudottan anti-komputeres sakkozo,ettol en es sokan masok is magyar Botvinnik-nek hivjak!Az o konyve is bekerul iden a gyujtemenyembe.

Hogy a komputerek butak?Neha azt mondom igen, neha azt hogy nem.A miertben ket parti van Kasparov :R vs. Deep Junior 5. parti 10.lepes Deep Junior tisztaldozata!Kiprobaltam a sakkprogik nem lepik meg ezt a lepes,kulonosen egy megnyitas kozepen nem.Megneztem volna a programozok,de maganak a Kasparovnak az arcat is amikor meglepte ezt a nagyon szokatlan erdekes lepest.

Te is tudod ha a progi tisztet aldoz ott valami csunya keszulodik,plane ott ahol full beallitason izmos hardver alatt futott.

A masik a Shredder 9 vs. Hydra parosmerkozese.Nem tudom melyik parti csak azt hogy a Hydra sotettel leszedegette szep lassan a Shredder gyalogjait ugy tuljatszott ahogy kell de ne felejtsuk el hogy a Shredder az egyik legjobb az engine vs.engine harcban!

Szerintem sokat szamit milyen vas van egy progi alatt annal erosebb lessz es gyorsabban es melyebben szamol lasd Shredi vs Hydra!Ott igen is szamitott a 16 proci ami a Hydra alatt szamolt.

Új hozzászólás Aktív témák