Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Steelheart

senior tag

válasz luki #77 üzenetére

Én Dark Elffel viszem, csak neki van egy, vagyis több elég brutális fejleszthető képessége, pl. van egy olyan füstbombája, amivel már akár ha első szintű is, még a játék főellenségét is leblokkolja, ha rádobod. Húsz mp-ig tart kb, és sokkal kevesebb a regenerációs ideje, tehát addig ütöm, míg akarom... csak szívok, ha túl sok íjász jön. Öcsikém Seraphim után Battle Mage-el kezdte, és elég gyorsan viszi, kiváló tömegpusztításra... és van gyógyító varázslata. Azt nem nagyon szeretem, hogy kevés potion-t dobnak az ellenek, health potion-t meg szinte soha. Ha elfogy, lehet visszafurikázni egy városba, és itt is csak korlátozott számút lehet egyszerre venni, jó drágán. Ja, és mire visszafordulnék mondjuk egy nagyobb terepen, egy nap simán letelik, és visszateremnek az ellenségek! Ha végighentelek hazafele, vásárolok potion-öket, visszamennék, s már megint mindenki ott van, azt mire elérkezek oda, ahol azelőtt voltam, megint elfogy a potionoöm, és ez egy ördögi kör! A sok íjász nagyon tud ám nyírni.

Ja, és nem tud valaki olyan billkombinációt, amivel fegyverek közt lehet váltogatni? Egérrel kicsit lassú, Dióban sem használtam soha az egeret váltásnál.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés