Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
Én Dark Elffel viszem, csak neki van egy, vagyis több elég brutális fejleszthető képessége, pl. van egy olyan füstbombája, amivel már akár ha első szintű is, még a játék főellenségét is leblokkolja, ha rádobod. Húsz mp-ig tart kb, és sokkal kevesebb a regenerációs ideje, tehát addig ütöm, míg akarom... csak szívok, ha túl sok íjász jön. Öcsikém Seraphim után Battle Mage-el kezdte, és elég gyorsan viszi, kiváló tömegpusztításra... és van gyógyító varázslata. Azt nem nagyon szeretem, hogy kevés potion-t dobnak az ellenek, health potion-t meg szinte soha. Ha elfogy, lehet visszafurikázni egy városba, és itt is csak korlátozott számút lehet egyszerre venni, jó drágán. Ja, és mire visszafordulnék mondjuk egy nagyobb terepen, egy nap simán letelik, és visszateremnek az ellenségek! Ha végighentelek hazafele, vásárolok potion-öket, visszamennék, s már megint mindenki ott van, azt mire elérkezek oda, ahol azelőtt voltam, megint elfogy a potionoöm, és ez egy ördögi kör! A sok íjász nagyon tud ám nyírni.
Ja, és nem tud valaki olyan billkombinációt, amivel fegyverek közt lehet váltogatni? Egérrel kicsit lassú, Dióban sem használtam soha az egeret váltásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ZIDOO médialejátszók
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest