Hirdetés
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balancee
aktív tag
Csaosztok! Végig csináltam én is. Nekem az lett a vége, hogy oda mentem a kivánság tevöhöz és azt kivántam legyek gazdag. Ekor kieset egy csavar a vas szerkezetböl és aranynak látta a tag. Aztán elkezdett hullani az egész menyezet aztán meg leszakadt a födém a hösömre

Elég tré befelyezés.
-
Balancee
aktív tag
Sziasztok! A jobb sarokban mi az a kanál és a villa meg a töritt pisztoly?
-
Balancee
aktív tag
Nekem is 2 g ramom van és kilépésnél azt irja ki, hogy kevés a virtuális memoria. Ezt miért particionként 1024 mega van + a 2x1024 ddr2. Nem értem

-
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Kiprobáltam/játszom már a játékkal. Jó az, hogy nem, lehet málházni az emberkénket a végtelenségig.
Lene viszont 2 kérdésem:
1. Van néhány feledat amit megcsináltam és nagyon vissza kell mennem. Ez az egész játékra jelemzö lesz, hogy a játék eleéig a (kereskedö vagy ki a p és más karakterek) vissza kell menni?
2.A jármüveket hogy lehet használni ha lehet(1hsz) ? Moddal?
3. Ez lenne a ráadás
. VAn az egyik alagutban valami szörny ami magához rántogat . Azt nem lehet kicsinálni valahogy? VAgy lesznek ilyenek akik elöl inkább a futás? -
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Egy SP demo linket nem tudtok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR5 RX6900XT 16GB!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3855
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield