Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Detox!
senior tag
thx
Nos: köszi az infót, mégha egy kicsit hogyismondjam butusnak nézel is. Term mindenkit leraboltam akit lehetett és minden műtárgyat összeszedtem (megnéztem a rejtekhelyeket), szvsz csak így lehet 200K-m
A katonáknál lévő fegyók viszont soxor nem passzolnak, az enyémekkel és így a skulló sem ugye., obokan lőszert hiába akarnék Vintarba, GP37be, SVDbe rakni.. Szal nem kell egyből hülyének nézni az embert. Na nembaj úgyis már rég fordult elő ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iBasso DX180 2025 DAP fekete, 1 hónapos, sok Muzix garanciával eladó
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- Samsung Galaxy s25 ultra 512gb, makulátlan,garanciális
- Steam Deck OLED 1TB+TOK GYÁRI!!!PATENT ÁLLAPOTBA ELADÓ!!!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest