Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killer01
őstag
válasz
MPowerPH #4280 üzenetére
FT200M nagyon faja stukker, bár pontosságban a GP megveri. De ezt a nagyobb sebzés szvsz ellensúlyozza. Egy problémám van csak az FT-vel, rohadtul hamar 'elhasználódik', így viszont nem tartom túl megbízhatónak. Hiába brutális a sebzése, ha gyakran beakad a lőszer. Elég sokszor feküdtem ki ez miatt, egy idő után elég idegesítő. Jelenleg a Thunder-t favorizálom, kapott egy távcsövet meg hangtompítót, így elég univerzális stukker lett.
-
Bencom ™
őstag
válasz
MPowerPH #4280 üzenetére
Viszont FT200M csak a legutolsó pályán van, Vintar meg már az Army Warehauses-ban is, sőt egyet a Duty-s főnök is ad ajándékba. És nekem amúgy is 25 golyós, kicsit még pluszba meghekkeltem
Azért nem lett táposabb mint eddig, csak nagyobb a tárja, és a becsapódási ereje olyan hogy találat után az ellen 6 métert repül hátra XD (de nem sebez többet, azt külön lehet állítani)De alapfelállásban is a legjobb fegyver: nehéz hozzá a golyó, de mivel csak 10 van egy tárban, ezért hozzászoksz, hogy nem szórod mint a bolond, ezért elég belőle kevés is. Hangtompított, szóval vígan lehet vele vadászni anélkül, hogy egyhamar észrevennének, közelre pedig ha meg kell sorozni 3 ellent egyszerre, a vintarból bőven elég a 10 golyó, hiszen nem kell csak egy találat a halálhoz. FT200M-ből legalább 5-6 golyó kell még fejre is az uccsó pályán, főleg az exós ellenek ellen, míg vintarral 1 is elég (nem_fej_lövésekről nem beszélek, mivel mióta elkezdtem stalkerezni kialakult bennem az hogy ösztönösen fejre célzok, eddig ez nem volt
)
FT200M max annyiban jobb,hogy gagyi nátós lőszer kell hozzá, de mivel csak az utolsó pályán van, és ott minden ellennél kb 40-50 lőszer van a jobbikból (tehát nátósból a fekete, puskagolyóból a sárga tehát sniper) ezért lőszergond nincs egyikkel sem.
Ha meg valaki igazi eksönre vágyik, akkor Big Ben. Pisztoly, csak közvetlen közelre jó, de szvsz erősebb mint a duplacsövű shotgun
-
VinoRosso
veterán
válasz
MPowerPH #4280 üzenetére
nekem is
azzal lehet csak igazán darálni.Távolra nem túl pontos, de én inkább a közelharc híve vagyok, ilyen 200-300 méterekről lecsúzlizni az ellent nem túl érdekfeszítő dolog. Ha már mindenképpen sniper kell akkor dragunov. Az a bajom a Vintaral, hogy nem fér bele elég skuló, és lassú is. Vagy a mindenképpen vintar stílusú fegyő akkor van a VLA, amibe több golyó fér, és könnyű és nagy tűzelséi arányú is, vagy ami még jó a tunder, mert annak van gránátvetője is, és lehet vele izomból darálni, amit így fel lehet venni általános célra abból talán ez a legjobb. Célzáshoz a távcső nem nagyon kell, mert látodhova megy a golyó, meg ha megszokod a fegyót, akkor már kb tudod mikor hova kell célozni, ha meg az első véletlen nem oda megy ahova kéne, a második már tuit halálos lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Windows Insider Program
- Béta iOS-t használók topikja
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest