Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Én eddig még nem találtam benne új kűldetéseket. Ugyanazokat kaptam eddig mint az eredetiben. Viszont eddig minden pályán találtam mozdítható járművet, már az első pályától kezdve. Ott pl. egy katonai BTR-t, ami a katonáknál van balra, ahogy kimész az útra, mikor megkapod az első kűldetést a stalkerektől. Mondjuk rendesen meg kellett küzdeni érte ( kis pisztollyal az AK-k ellen
). De aztán találtam még egy Nivát is szal vannak it járművek csak sokszor keresgélni kell őket, mert nincs belőlük sok ( de legalább már van ).
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Cyborg 15 A13V gamer laptop (garis) - PS5 beszámolok!
- Saeco Exprelia EVO I Szervizelve I Patika állapot I Automata tejeskancsó I Garancia I Beszámítás
- GAMER PC - Ryzen 7 5700x, RTX 3070 Founders, 32 gb RAM
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő