Hirdetés
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsy888
senior tag
válasz
Grigorisz
üzenetére
Nem tudom miért nem győztek meg téged az Innok. Szerintem nem rossz kártyák. Persze ezek nincsenek gyárilag tuningolva meg hát régen ahogy én tudom tényleg elég gagyik voltak, de az utóbbi időben szerintem egészen jók. Én is most vettem átmenetileg egy inno3D 7300GT-t. Még nem próbáltam a tuningot, de remélem jól bírja, persze megfelelő hütés mellett.
És terhelés közbe nekem se megy 45-50 fok fölé.Pedig gyári hütő van még rajta.
Ace Ventura: Hát, ha nem húztad a procidat sem a memókat sem akkor egyátalán nem tudom mi lehet a baj. Gondolom nem eredetibe van meg a játék. Sajnos nekem sem volt meg eredetibe, de nézzétek el, hogy akkoriba elég sz@r gépem volt és gondoltam, hogy nem dobok ki felesleges pénz ha el sem indul
Na de a lényegre visszatérve. Szerintem ez valami bug lehet. Próbáld meg úgy, hogy leszeded a 1.004-es patchet és a magyarítást. Vagy teszel fel egy másikat. Mert ahogy tudom két verzió van belőle. -
Ace Ventura
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És terhelés közbe nekem se megy 45-50 fok fölé.Pedig gyári hütő van még rajta.
Na de a lényegre visszatérve. Szerintem ez valami bug lehet. Próbáld meg úgy, hogy leszeded a 1.004-es patchet és a magyarítást. Vagy teszel fel egy másikat. Mert ahogy tudom két verzió van belőle.
shield