Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Gépjármű ügyek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Dhampir #10417 üzenetére
Igen, változott. A Legendary-val kapcsolatban került felszínre, kekeeci társunk jóvoltából, több hibás rejtekhely megnevezés amit az alapjáték frissebb fordításában követtek el. Ezek javítva lettek, természetesen több más modban is korrigáltam.
hubai1979 melankolikus őszi hangulatú, nekem tetszik, jól néz ki benne a magas fű, jól meglehet benne bújni, persze ez veszélyt jelenthet ránk ha figyelmetlenek vagyunk.
A zöldfülűek falujában szól a zene és beszélgetnek, alig lehet észre venni a fűben ülő Stalkereket. Előrébb dodopek rakott fel képet a Szido pincéjéről, rohadt jól néz ki. Még csak Kordonban vagyok, úgyhogy többet nem igen tapasztaltam. A Clear Sky a főbb csapás irány, de ma melankolikus a hangulatom, ezért az Autumn Aurora 2-őt indítom perceken belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Tanks - MMO
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- Jövedelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kiwiears Astral
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max tökéletes hibátlan eladó
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- SZINTE ÚJ! MacBook Air M4 - 13 , 16 GB RAM, 512 GB SSD, Éjfekete + 4 év garancia + balesetbiztosítás
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest