Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Dhampir #10312 üzenetére
Pontosan (ezert dijaztuk mindketten a WIP azonos mercevel).
Dodo, Aarpok, koszonom az allomanyt, hat nem estem hasra, semmi olyan nincs benne ami nekem kellene, esetleg egyetlen 1 pisztolyt latok, ami esetleg erdekelne...
UI : esetleg meg a tavcsoves Mosin Nagant, mert tegnap veletlenul talaltam egy olyant, hogy a FÉG utodja ilyen M-N-okbol gyart golyos vadaszfegyvert...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest