Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: Gépjármű ügyek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
Antonius1978 #10308 üzenetére
Az OL2.2 - öt kivittem 1 - 2 szer pokoli fokozaton egész jó.Alapsztroit kell vinni és a végén Koshei legyőzése után aktiválódik a freeplay mód.Sok mutáns szaladgál a zónában az irányító közelében dülöngélsz és homályosan látsz és ha nem nyírod ki hamar kifőzi az agyadat.Az autumn 2 - ben sok fegyver szép környezet és pontosan lővő ellenfelek.Kicsit olyan mint a COP Misery - je.A Zone of Alienation - t csak tervbe vettem,de még nem jutottam el odáig,most az autumn 2 - vel tolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest